Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy faceci naprawde nie lubia kobiet z meskimi zainteresowaniami

Polecane posty

Gość gość
Ue jest wrogiem krajow narodowych i samych narodow. Grupa wyszechradzka jest jedynym sojuszem

Gość gość
15:18 moze jakies konkrety, przyklady ze swiata lub historii, dowody... pierniczyc 3 po 3 przedszkolaki potrafia, chyba stac cie na cos wiecej niz przedszkolaka?

Gość gość
Znam taką dziewczynę. Ona nie tylko ma męskie zainteresowania, ale je realizuje. To znaczy jeździ ścigaczem, trenuje crossfit i jakieś sztuki walki, a na co dzień pracuje jako trenerka personalna na siłowni. Czy ją lubię? Tak Czy mnie kręci? Bardzo Czy uważam ją za dobry materiał na stałą partnerkę? Tutaj bym się zastanawiał

Gość gość
Ale pewnie ona juz ma partnerkę :D ! jak spory procent tych o meskich hobby :P

Gość szry
oh? spory procent? przedstaw moze wyniki tych swoich ach-jakze-profesjonalnych-i-miarodajnych badan.

Gość 7even
Zainteresowania, to zainteresowania. Nie jest wazne jakie, czyje, tylko jak sie je realizuje. Nie ma nic bardziej sexy u faceta, niz to ze zyje swoja pasja i z pasja, a przy tym umie byc cieplym i zwyczajnym gosciem. To samo dotyczy babeczek. Plumkanie o ciuchach, dzieciach, kosmetykach czy tym podobne, nie swiadczy jeszcze o kobiecosci.

Gość gość
Ja nie lubię jak widzę taki opis na sympatii to żaden wygląd zewnętrzny jej nie pomoże bym nie zamknął strony.

Gość gość
Pakerne kobietogender nikogo normalnego nie kreci

Gość gość
Przygotowywanie się w obecnych czasach do obrony przez budowę strzelnic jest tak samo sensowne, jak gdyby ktoś chciał wygrać II WŚ oddziałami kosynierów ;)

Gość gość
gość dziś Fakt. Te strzelnice powinny stać już i być użytkowane od wielu lat.

Gość gość
Ja jestem programistka i lubie gry komputerowe od dzieciaka juz, ale jestem tez kobieca i po moim wygladzie i zachowaniu nikt nie zgadnalby co robie i lubie robic w zyciu, wiec na powodzenie nigdy nie narzekalam

Gość gość
A ja właśnie jestem w trakcie wyrabiania sobie muskulatury i mojego faceta to nie kreci. Wolał, kiedy miałam wiecej tłuszczu na tyłku i na boczkach. No trudno:)

Gość gość
Ja uwielbiam takie :D ale jest ich dużo mniej. Moja ma bardzo podobne zainteresowania do mnie i podobnych rzeczy nie trawi np piłki nożnej :D

Gość gość
co z tego, że będą strzelnice itd jak nie znam żadnej kobity, która by miała takie zainteresowania i pasje. Każda woli łazić po galeriach i hodować brzuch

Gość gość
ja znam dziewczynę, która ma męskie zainteresowania (samochody, motocykle, strzelanie) a przy tym jest śliczna i urocza i zawsze jest wokół niej wianuszek adoratorów. aha, przy tym dziewczyna klnie jak szewc i wali wódę na czysto, ale robi to z takim wdziękiem, że facetom to nie przeszkadza, wręcz ich przyciąga :D

Gość gość
zawsze szczery: Spójrz prawdzie w oczy. Większość dziewczyn woli się upić na dyskotece i oglądać głupie seriale, niż mieć jakie kolwiek zainteresowania, nie wspominając o aktywnościach.

Gość gość
jakbyś Ty miał jakieś prawdziwe pasje, to byś łatwo znalazł dziewczyny z takimi samymi pasjami. ja jakoś nie znam ani jednej dziewczyny, która upija się na dyskotece i ogląda durne seriale.

Gość gość
"gość dziś zawsze szczery: Spójrz prawdzie w oczy. Większość dziewczyn woli się upić na dyskotece i oglądać głupie seriale, niż mieć jakie kolwiek zainteresowania, nie wspominając o aktywnościach." x Gościu, spójrz prawdzie w oczy. Większość facetów woli się upić na dyskotece z kumplami i oglądać głupie mecze lub grać w gry, niż mieć jakiekolwiek zainteresowania, nie wspominając o aktywnościach.

Gość gość
gość dziś Masz niestety rację, ale temat jest o kobietach, stąd moja uwaga w ich kierunku.

Większość dziewczyn x to nie to samo co kazda, prawda? to raz, a dwa, nie moja wina w jakim towarzystwie sie obracasz niuniek

Gość gość
Siłownia męska? Żartujesz, prawda? :D Siłownia już dawno przestała być męskim zainteresowaniem, spójrz ile kobiet ćwiczy na siłowni i prowadzi to całe fit-życie.

Gość gość
ciekawe jakie niby pasje ma ta maruda, co twierdzi, że kobiety nie mają żadnych. zwykle ludzie z pasjami obracają się w kręgu ludzi o podobnych zainteresowaniach.

Gość gość
grać w gry to przecież zainteresowania, nawet sobie nie wyobrażasz jak to rozległa dziedzina

Gość gość
Większość facetów powie, że kobieta ma być kobieca, delikatna itd, tylko jak pojawia się jakaś zgrabna, wysportowana laska, najlepiej jeszcze w skórze, na ścigu, to nie może opędzić się od pożądliwych spojrzeń, gdziekolwiek się pojawi.

Gość gość
U mnie na siłowni jest więcej dziewczyn niż facetów, ale zwykle przychodzą one sobie bardziej pogadać niż ćwiczyć.

tylko jak pojawia się jakaś zgrabna, wysportowana laska, najlepiej jeszcze w skórze, na ścigu x jesli sama to moto pilotuje to z cala pewnoscia jest interesujaca kobieta, z punktu :-)

Gość gość
"grać w gry to przecież zainteresowania" x no, takie same "zainteresowanie" jak i oglądanie seriali