Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem piękna i żadna kobieta nie chce się ze mną zadawać na dłużej, mam tylko

Polecane posty

Gość gość
gość dziś - mnie też chcą się pozbyć z pracy a pięknością nie jestem, bo mam nadwagę, a faceci traktują jak powietrze bądź są po prostu uprzejmi, bo tak wypada.

Gość gość
00:06 A miałaś dobry kontakt z facetami tylko ze względu na swoją dooopę, nie cenili twoich umiejętności i intelektu.

Gość gość
Byly zazdrosne bo mnie komplementowali ,zapraszali na randki ,chcieli mnie wyręczac i ogolnie traktowali lepiej nie je.Rozumiem je troche,ale to nie moja winna ze tak dzialam na facetow.Narawde staralam sie nie wyrozniac i makijaz tylko lekki tak dla profrsji schludnego wygladu i ubrania nie wyzywajace a one byly zrobione ,wymalowane a faceci i tak adorowalo mnie

Gość gość
gość dziś - faceci przede wszystkim cenią kobiety za urodę, figurę, innymi słowy atrakcyjność fizyczną, ale o intelekcie autorki posta nic nie wiemy, więc nie ma co na 100% zakładać że jest głupią lalą. Ja wiem natomiast, że nierzadko faktycznie kobieta nie jest zbyt mądra, dowci/pna, utalentowana, bystra, niekoniecznie ma przyjemną osobowość a faceci włażą takiej w de na potęgę i ta zaczyna o sobie myśleć, że jest jakimś Einsteinem i Gandhim w jednym - a w istocie jest po prostu tzw. fajną du/pą i to wystarczy by ją faceci uwielbiali.

Gość gość
No o to chodzi, normalne kobiety muszą się wykazywać, dokształcać, a taka atrakcyjna fizycznie / piękna wystarczy, ze sie uśmiechnie i już ją wszyscy faceci chwalą, mimo że nie jest zbyt bystra i robi błędy to i tak im to każdy wybacza. Brzydka kobieta by tak spróbowała haha ale by ją zadeptali :O

Gość gość
Taki los brzydul Piękne to wystarczy, że gdzieś są obecne i już im każdych facet liże o***t hahaha

Gość gość
opisz sie piekna

Gość gość
18:57 Haha zwalić chcesz sobie pod coś? :D:D

Gość gość
Tylko nie pod moje zdjęcia!! Bo ci fiutek odpadnie!

Gość gość
Ojejku

Gość gość
Mnie irytują takie bardzo kobiece kobiety, z piskliwym wysokim głosikiem, bardzo kobieco ubrane, wymalowane, nie wiem czemu :p

Gość gość
i work undercover

Gość gość
hahaha

Gość gość
Jesteś zjebana

Gość gość
Ktos upuje caly czas tematy o urodzie.Bol doopki moze ? :)

Gość gość
22:02 A ty śledzisz każdy krok tego kogoś? Ból dupki i psychoza być może? :D

Gość gość
gość dziś 22:02 A ty śledzisz każdy krok tego kogoś? Ból dupki i psychoza być może? smiech.gif x Nie musze wcale sledzic,zeby widziec jakie tematy sa podbijane 🖐️

Gość gość
A ja ciebie autorko doskonale rozumiem.Zawistne baby potrafia byc naprawde paskudne.

Gość gość
gość dziś Biedna, siedzisz tu 24/7.

Gość gość
gość dziś gość dziś Biedna, siedzisz tu 24/7. x A ty jeszcze bardziej biedna,bo sie interesujesz :)

Gość gość
gość wczoraj No właśnie nie interesuję się a ty się podniecasz co tu piszę idiotko :O

Gość gość
No bo tak jest autorko,jak dziewczyna jest "zbyt"atrakcyjna,to nie znajdzie szczerej i zyczliwej kolezanki.Bo wszystkie baby tylko beda kombinowac,gdzie by tu szpile wbic.

Gość gość
gość dziś gość wczoraj No właśnie nie interesuję się a ty się podniecasz co tu piszę idiotko pechowiec.gif x Idiotka to ciebie wysrala 🖐️

Gość gość
Sory, ale jak tu być życzliwym jak do takiej wzdycha całe miasto i latają jak oszaleli a do ciebie nikt? No właśnie.

Gość gość
gość dziś - no właśnie, dlatego nie widzę innej opcji niż koleżeństwo pięknej z piękną. W przypadku pięknej i średniej prędzej czy później będą zgrzyty, bo nawet jak ta bardziej atrakcyjna nie będzie pustą atencyjną idiotką, to durni myślący jajami pozbawieni empatii faceci zrobią swoje by obniżyć poczucie wartości tej mniej atrakcyjnej. Tak już niestety jest na tym świecie.