Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem piękna i żadna kobieta nie chce się ze mną zadawać na dłużej, mam tylko

Polecane posty

Gość gość

kolegów :(

Gość gość
No to witaj w klubie :) Zaraz pewnie kafeterianki sie zleca i beda probowaly ci wmowic,ze to przez wredny charakterek albo,ze w cale nie jestes piekna tylko sobie wmawiasz ;)

Gość gość
Mam zrobiony nos, usta, brodę, botox, piersi, pośladki, codziennie ćwiczę. Faceci za mną szaleją a kobiety nie lubią lub są miłe, ale do czasu.

Gość gość
Tez tak mam.gdyby nie brat i znajomi z jego ekipy to nie mialabym wogole znajomych.Laski mnie omijają szerokim łukiem. A te z którymi się przyjaznilam kiedyś dawno temu,założyły rodziny i wyjechały z kraju.Tylko mąż, męża ekipa,brat i brata ekipa .tyle

Gość gość
A wiesz jak się koleżanki w czuły w twoim towarzystwie? :D:D lepiej, żebyś tego nigdy nie odczuła na własnej skórze jak faceci potrafią jedną faworyzować i traktować jak ósmy cud świata a resztę jak g****o.

Gość gość
No to jesteś plastikową lalką barbie, masz się czym chwalić hahaha myślałam, że jesteś piękna z natury :P Fakt, jest na takie jak Ty popyt wśród samców.

Gość gość
gość dziś - dokładnie, samo sedno, 100% prawdy. Niech piękne szukają sobie na koleżanki równie pięknych. Nie powiesz mi chyba, ze takich nie ma, jesteś najpiękniejsza w całym województwie? Ja trochę widuję bardzo ładnych dziewczyn, w naszym kraju jest trochę ślicznotek, takie powinny trzymać się razem s nie narażać mniej urodziwe na bardzo przykre sytuacje - a te są niestety nie do uniknięcia.

Gość gość
gość dziś mozesz sie opisac, jestes w zwiazku?

Gość gość
Prawda jest taka, że cieszycie się z tego, że jesteście workiem na spermę hahahahaha dziewuszki

Gość gość
Co ty gadasz ? Ja np dziewica jestem :)

Gość gość
Znam ten bol :) Wiem,jakie to jest uczucie jak inne laski ciebie omijaja szerokim lukiem,a jak tylko nadarzy sie okazja to obrabiaja ci doope,sa wredne i chamske.No ale widocznie nie mozna miec wszystkiego.

Gość gość
Przy was mniej atrakcyjne są źle traktowane, więc czemu się dziwicie, że nie chcą się z wami zadawać?

Gość gość
23:01 Chyba nie chcesz wiedzieć jak to jest będąc przeciętną lub małą atrakcyjną i jak wszyscy faceci lecą do pięknych i im się im podlizują a Tobie nie.

Gość gość
"gość dziś Przy was mniej atrakcyjne są źle traktowane, więc czemu się dziwicie, że nie chcą się z wami zadawać?" - no właśnie. A na moją sugestię żeby piękności trzymały się razem nie odpisały. Czyżby na rękę im było być tą najpiękniejszą i nie chcą mieć równie atrakcyjnych koleżanek? No ale tego pewnie nie przyznają, lepiej się kreować na anielicę (piękną) otoczoną złymi (brzydkimi) diablicami.

Gość gość
23:05 Dokładnie. Te które uważają się za piękne prawdopodobnie w rzeczywistości są co najwyżej przeciętne. Te prawdziwie piękne otaczają się równie pięknymi. Mają swój własny krąg. Widocznie czujesz się piękna tylko wśród mało atrakcyjnych.

Gość gość
Moze autorka rzeczywiscie jest zjawiskowo piekna i po prostu jeszcze takiej dziewczyny rownie pieknej jak ona nie znalazla ?

Gość gość
Proszę o cię. Znam wiele pięknych kobiet i one trzymają się razem. Są miss albo jakimiś innymi hostessami. Śmieszą mnie takie głupoty jak te u autorki. Wiele jest wszędzie atrakcyjnych kobiet. I jakoś nie mają takich problemów.

Gość gość
Od zawsze tak było, że ludzie łączyli się w pary i tworzyli paczki z ludźmi na takim samym poziomie atrakcyjności.

Gość gość
23:14 Wystarczy przejrzeć instagram. Od groma pięknych, mega zrobionych kobiet. To czemu zadaje się z szarymi myszkami, które nie są ładne? Hahaha

Gość gość
Wy myslicie chyba ze kazde male miasto to Warszawa lub Wrocław i pięknych dup całe miasto.W miasteczkach są Co najwyżej 2,3 dziewczyny zjawiskowe i tyle.W dodatku w innym wieku i innymi zainteresowaniami to jak się mają kumplowac...

Gość gość
23:17 Jak np. facet jest brzydki a kobieta piękna w związku to wiadomo o co chodzi hahaha

Gość gość
Chwalić się, że wszystko sztuczne. Zgroza ! Głupich nie sieją.

Gość gość
23:21 To nie siedzieć na wsi tylko do miasta. Czego zjawiskowa szuka na prowincji? Chyba chce wieśniarom kompleksów narobić, żeby znały swoje miejsce a Sebki miały komu wchodzić w dupę.

Gość gość
gość dziś - jak piękna z prowincji nie jest przysłowiową głupią gęsią i ma choć minimalne ilości tzw. oleju w głowie, to mając nawet średnie wykształcenie może zaczepić się w większym mieście i to nie tylko jako hostessa/modelka/statystka, ale nawet w biurze i w ten sposób zacząć robić karierę. Na ileś rekrutacji na pewno trafi się chłop. który da szansę za ładne oczy i zgrabne nogi a potem w pracy mężczyźni będą robili wszystko by takiej kobiecie było łatwiej.

Gość gość
23:39 No cóż, też znam licealną piękność, już po 30stce, nadal mieszkającą z rodzicami na wsi hehe. Wszystkim dziewczynom dowalała, faceci za nią latali i jej złego słowa nie powiedzieli. Ciekawe czemu kariery nie zrobiła z takim wyglądem i odważnym ryjkiem?

Gość gość
Nie każdy chce żyć w dziczy,i dżungli z betonu.Ja lubię zieleń ,naturę, spokój. Nie bloki za oknem w bloku z każdej strony, parkujace samochody pod samym blokiem i wieczny szum ludzi.Sami se siedzicie w wielkich kamiennych dziczach

Gość gość
Tu najlepiej widać jak się traktuje atrakcyjnych.tyle w temacie

Gość gość
23:46 A ty brzydszych lepiej nie traktujesz

Gość gość
gość dziś - można mieszkać na wsi/w małym mieście i dojeżdżać do większego miasta do pracy, mnóstwo osób tak robi. Trochę zboczyliśmy z tematu. W każdym razie piękne może i nie są uwielbiane przez mniej atrakcyjne kobiety (trudno się temu dziwić, czyż nie?), ale są mocno hołubione i faworyzowane przez wielu facetów, a jak bardzo chcą koleżanki to jak nieraz tu już było mówione - niech szukają w swojej lidze urodowej. No chyba że zależy im by być wiecznie w centrum uwagi, to wtedy niech się skupią na facetach i odpuszczą żeńskie przyjaźnie - tylko w ramach bycia konsekwentnymi niech nie narzekają na brak koleżanek.

Gość gość
Znam to .W pracy kolezanki nie dawaly mi zyc o slyszalam ploty ze trzeba sie mnie pozbyc ,wymyslay na sile moje wady i byly zazdrosne ze mam dobry kontakt z facetami z pracy