Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idziemy dzis na wesele ile dac do koperty?

Polecane posty

Gość gość

Hej.idziemy na wesele znajomych.ja z mezem bez dzieci.wesele jednodniowe.ile dac do koperty?500 zl wystarczy??

Gość gość
Według mnie 500 wystarczy 700 zł to byłoby tak ekstra. Twoje pieniądze Twój wybór.

Gość gość
Ale to mówisz chyba odo oosoby tak>? Czyli za wasza dwojke 1000-1400 zł.

Gość gość
500 zł wystarczy

Gość gość
Jesteśmy we dwoje zaproszeni do lokalu na kilka godzin na komunię i tyle daję czyli 500 zł.Na wesele to mało i wstyd.Lepiej zostań w domu i nie rób beki....

Gość gość
Buahahaha wesele. Znowu mordy uchleja bo nic innego robic nie umieja :D

Gość gość
2 lata temu siostrze na ślub dałam 600 zł, a byłam z mężem i rocznym dzieckiem. O 23.00 byliśmy już w domu, bo nie mieliśmy z kim dziecka zosrawić. 500 jest ok.

Gość gość
Według mnie też 500 zł wystarczy ( od was dwojga). Oczywiście jeśli cię stać to daj i 5 tys.

Gość gość
500 zł za 2 osoby to ledwo pokryje talerzyk... Wg mnie powinnaś dać 1000-1400 za 2 osoby. Inaczej to dziadostwo!!!

Gość gość
Prezent w gotowce nie ma pokrywac talerzyka nauczciee się raz na zawsze tempaki. Jak ktoś ślub robi to chyba go na to stać I nie liczy, że goscie mu za impreze oddadzą. Autorko do znajomych 500 zł będzie dobrą kwotą.

Gość gość
a my 3 lata temu. dalismy bratu meza 300zł. wesele 2 dniowe.my i dziecko. na wiecej nas nie bylo stac.

Gość gość
wystarczy, mi dwie kolezankj z mezami daly tyle samo z tym ze 6 lat temu, ale uwazam ze ok. Kolega meza z dziewczyna dali nam 600zl, inny kolega z zona 500 zl. Moja samotna siostra dala nam 1000zl, ale to siostra.

Gość gość
A może jakiś prezent kupić ? ja kupiłam koleżance z pracy ekspres do kawy o taki https://flintespresso.eu/produkt/gaggia-gran-deluxe/ i z tego co wiem to był strzał w 10. Moja znajoma jest pierwsza do kawy i uwielbia ten smak i aromat i nawet niedawno rano mi pisala ze już robi kawkę z ekspresiku.