Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstyd mi pracowac jako ekspedientka

Polecane posty

Gość gość

Dostalam prace na poczatek daja 2400zl na reke Do tego niedziele wolne. Pracuje sie co drugi dzien po 12h soboty do 14 Mozna wyrobic nadgodziny jak brakuje kasy i niektore zarabiaja nawet 3500 na reke Owszem nawet sie oplaca ale boje sie ze ktos znajomy mnie zobaczy i najem sie wstydu:wiecie pomysla sobie ze jestem nieudacznik itp nie moge sie pozbyc tego uczucia

Gość gość
Żadna praca nie hańbi. Jakie masz wykształcenie? Przecież możesz w międzyczasie szukać sobie czegoś innego.

Gość gość
Nigdy nie będziesz szczęśliwa bo przejmujesz się tym co powiedzą inni. Sorry ale mam wielu znajomych którzy pracują na kasie, jako ekspedientka i mówią wprost, że żałują zmarnowanych lat na studia bo i tak zamiast w swoim zawodzie pracują tu gdzie jest praca. Dla przykładu ile ludzi chodzących na tzw. ciuszka czyli to lumpeksu boi się, że spotka tam kogoś znajomego. Dziewczyno jeśli spotkasz to czym się masz przejmować skoro ktoś też tam chodzi. Wstyd to jest kraść a nie uczciwie zarabiać. I naprawdę fajne pieniądze Ci proponują. Pracuj i bądź szczęśliwa, miej głęboko co ktoś myśli! :)

Gość gość
Dziekuje:)

Gość gość
Sporo, gdzie tyle płacą?

Gość gość
Ja tez bym sie bal, mam 35 lat, wyksztalcenie podyplomowe, gdyby mnie wolnili i bymn musial pojsc do mcdonalda czy na kase czy jako dostwawca pizzy lub do przeprowadzek, to bym sie mega wstydzil

Gość gość
W siec****ekarni. Ciezko tam sie dostac ale otwieraja 3punkty w miescie i potrzebuja ludzi

Gość gość
Co drugi dzień do pracy w sobotę do 14 i pewnie nie zawsze wypadnie ci sobota, niedziela każda wolna i 2400 na rękę ja bym brała. A wstyd? Że pracujesz? Że uczciwie zarabiasz pieniądze? Myślę, że jesteś bardzo młoda. Jak dorośniesz, to sama sobie powiesz jakie to głupie wstydzić się pracy. Zauważ ile jest sklepów w każdym mieście i na wsiach. Ja nie widzę nic upokarzającego w takiej pracy. Masz bardzo niską samoocenę skoro przejmujesz się, że ktoś może się z ciebie śmiać w tym przypadku. Głowa do góry i korzystaj z okazji. A jeśli sama z siebie (nie dla znajomych) chcesz pracować w innym zawodzie, to staraj się w między czasie coś szukać

Gość gość
a jakie masz wykształcenie ze sie wstydzisz bycia ekspedientką??? jakis doktorat czy habilitacje? w lumpie to wstyd te łachy przerzucac,w syfie siedziec... ale spozywkę sprzedawac to chyba nie wstyd.?

Gość gość
Mam wyksztalcenie srednie.

Gość gość
Gdzie tyle placa