Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to znaczy, ze on kreci z inna skoro mu przyszedl taki sms?

Polecane posty

Gość gość
Może nie ,że zrobiłam mu aferę bo starałam sie zachować zimna krew, ale tak jak napisala zarządałam wyjasnien ( chociaz w srodku sie we mnie gotowalo, ale bylam opanowana), to on powiedzial, ze to tylko zwykla znajoma napisala do niego :O Ale czy znajoma tak na logike by go przepraszala, ze nie odpisala poprzedniego dnia? I zyczyla milego weekendu i jeszcze pytala czy moga swobodnie pisac? Najgorsze,z e teraz moze sie bardziej kryc, ale sprobuj***ardziej kontrolowac mu telefon

Gość gość
22:03- tak wlasnie zrobie, niestety on rzadko zostawia telefon na wierzchu, raczej jesli mi go da to tylko na chwile, ale sprobuje...

Gość gość
A jak to zrobiłaś ze znasz jego hasło w telefonie?

Gość gość
Autorko, Marne to bedzie pocieszenie, ale - mało ktory facet, Ale to naprawde mało ktory nie zdradza:O

Gość gość
22:21- on nie ma hasla tylko ten "kod" za pomoca rysunku, a akurat go kiedys podpatrzylam bo to tylko jedna linia w dol, wiec on nawet o tym nie wiedzial pewnie, ze go znam, ale jak nieraz siedzial z telefonem to zauwazylam jak go odblokowuje

Gość gość
Błąd zrobilas, teraz tylko lepiej będzie się kryl i kasowal smsy a wiadomo ze się nie przyzna tylko wkrecil Ci ze to tylko znajoma. Ale jak tylko zobaczysz ze telefon mu co chwile pika, a on odczytuje to możesz byc pewna ze z nią pisze...

Gość gość
Tak to znaczy, że kręci z inną.

Gość gość
1. Nie zapisał jeszcze jej numeru - to jakas nowo poznana lala. 2. Napisała, zeby dał znać, jesli bedzie mogl swobodnie pisać - czyli ściemnia, ze np jest bardzo zajęty, pracuje, itp, ale na pewno nie zająknąl sie słowem, ze ma dziewczynę oraz, ze z nia mieszka. 3. Jest chujem i to juz wiesz, ale teraz na pewno zmieni hasło, bedzie telefon przy d***e trzymał, wyciszał dzwonki itp.

Gość gość
23.47 w samo sedno