Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chodzę na siłownię

Co ona w sobie ma?

Polecane posty

Gość chodzę na siłownię

w klubie do którego chodzę razem z moim facetem jest dziewczyna, na którą zerka kilku facetów- w tym mój. jest to klub sportowy i tam liczą się mięśnie. nie rozumiem dlaczego kilku facetów ciąglę lampi się na nią- nie ma ani dużej umięśnionej pupy ani biustu, jest po prostu ładna i szczupła. wkurza mnie to. przecież oprócz ladnej twarzy facetów powinny kręcić krągłości, cycek itp a ona waży 52 kg. o co chodzi?

Gość gość
Jakie krągłości kurfa chyba nie mówisz o tłuszczu

Gość chodzę na siłownię
nie mówię o tłuszczu żadnym. sama ćwiczę kilka lat, mam dużą umięśnioną pupę (od ćwiczeń) kaloryferek na brzuchu. a tamta dziewczyna jest po prostu szczupła, tyłek połowa mojego. ćwiczy ale do mnie dużo jej brakuje. a tym czasem faceci ciągle na nią spoglądają. mój facet też niestety mimo, że żaden z niej sportowiec.

Gość homozuperior2k18
ona w sobie cos takiego maaaa ze ja dzis pokocha caly swiaat jest magiczna i jest przebojoowa dobrze ze ja mam bo jest wyjatkowa!!

po pierwsze moim zdaniem jeżeli piszesz, że jest ładna to nie musi mieć nawet dużej pupy czy biustu bo wyglądem wszystko raczej nadrobi a po drugie każdy ma inny gust, ale w tym wypadku napewno chodzi o jej wygląd tak już jest ładna twarz robi tutaj swoje......

Gość chodzę na siłownię
no niby tak. ale na siłowni powinno raczej się patrzeć na te umięsnione a nie na szcupaczki z małym tylkiem i małym biustem. a tymczasem już z 5 facetów widzialam jak się jej przygląda ukradkiem.

no cóż tak to już jest a na te bardziej umięśnione się nie patrzą??????

ona nie mówi o tłuszczu tylko o fajnych, kobiecych i zaokrąglonych kształtach..........

Gość chodzę na siłownię
dokładnie mówię o ładnych kobiecych kształtach a nie tluszczu. nie na te umieśnione się nie patrzą, jedynie co to pochwalą czasem jakieś ćwiczenie, które te umięsnione wykonają ale to jest gest koleżeński a nie podziw dla figury.

Gość gość
zalożę się, że ta ładna i szczupła dziewczyna ma już dość spojrzeń popapranych facetów, którzy tylko czyhają aby ją zaliczyc. więc ciesz się, że masz w mirę normalnego faceta mimo, że nie jesteś jakoś szczególnie atrakcyjna. a to, że się patrzy na inne- tak już jest, że każdy facet nawet zajęty spojrzy na atrakcyjną kobietę, nie ma się co martwić