Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ustawiłem się w życiu i nie mam wyrzutów, żonka w domu, kochanka w pracy

Polecane posty

Gość gość

I zawsze chodzę zadowolony z uśmiechem na twarzy i mam dosyć tego krytykowania, że mężczyzna nie może mieć kochanki. Oczywiście nie poprawam zaliczania wszystkiego co się rusza mając żonę, to jest niemoralne i nie w porządku. Ale jedna kochanka w pracy powoduje, że nasz związek jest silniejszy, oczyszcza mnie ze złych emocji.

Gość gość
sruty druty. Nic synku nie masz poza chęcią pisania prowokacji. A nawet jeśli, to przecież każdy gnojek sobie zracjonalizuje swoje postępowanie.

Gość gość
a w ogóle to powinieneś powiedzieć żonie, ona też ma swoje stresy i też powinna gdzieś sie z nich oczyścić.

Gość gość
Ustawiłes się mając dwie kobiety? Komu chcesz zaimponować? Troglodytom? Intelektualnie pewnie kulejesz, bo kto inny chwali się takim kretyństwem?

Gość gość
Chyba wstawiony...

Gość gość
Znów bredzi sfrustrowana kochanka bo jest weekend a ona siedzi sama haha

Gość gość
Autorze niemoralne jest juz to co robisz . Tylko czekac jak żonka sie dowie

Gość gość
Autorze to tylko tobie sie wydaje ze jest tak super . To jest do czasu. Jestes zwyklym egoistą. Otuliles sie babami jak zwykla c***a

Gość gość
niczego nadzwyczajnego nie dokonales, teraz KAZDY facet zdradza zone i nie ma zadnych wyrzutow

Gość gość
O to znów ta nawiedzona, której się wydaje, ze każdy mąż zdradza :D:D:D

Gość gość
0/10 kolejne dziś provo.

Gość gość
Ja mam podobnie tylko że kochanka nie z pracy. Też nie mam wyrzutów sumie ia, w końcu żona kiedyś w złości sama powiedziała żebym sobie kogoś znalazł i przestał ciągle do sexu ja zmuszać. ;) Jedyne co to że ta kochanka już widzę się angażuje i chyba czas się ewakuować bo nie potrzebne mi tutaj żadne złamane serca itp. Dodam tylko że z kochanka w 6 miesięcy przeeobilem to co z żona nie udało się w 10 lat.

Gość gość
Ja tego nie rozumiem, ale ja poznając moją kochankę już podczas pierwszego seksu spełniłem chyba z 10 moich fantazji, z kolei żona uważa, że szaleństwem i szczytem perwersji jest obudzenie mnie lodem o poranku np. w dniu moich urodzin. Zawsze to robi, a ja czuję wtedy zażenowanie, ale cóż udaję, że to wspaniałe i mam takaą zboczoną żonkę :/

Gość gość
To co ta kochanka robi, żre twoje gowno? :D

Gość gość
mi kochanka kiedyś usiadła śmierdzącą c/i/pą na twarz a ja puściłem pawia na jej peesde