Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lajla89

Słaby wzrost betahcg, czy ktoś tak miał? Proszę o odpowiedź

Polecane posty

Gość Lajla89

Cześć dziewczyny, mam ciąże dwa tygodnie od owu. Beta była 16. 05 - 290, po dwuch dniach 330. Cy to jest normalnie? Czy zawsze rośnie 66%? Czy ktoś z was tak miał, że nie zawsze ten przyrost jest dwukrotny, Że beta nie rosła książkowo? Czy są dziewczyny które miały inny wzrost beta i urodziły zdrowe dzieci? Proszę o odpowiedź

Gość gość
U mnie rosła kiepsko i niestety poroniłam

Gość gość
po co robicie te bety? takie sytuacje tylko dobijaja

Gość gość
oj autorko ortografia u Ciebie leży, patrząc na nick dawno już powinnaś skończyć szkołę, jak ty potem dziecku pracę domową sprawdzisz....zamiast bawić się w ciąże idź najpierw na jakieś korepetycje

Gość gość
ja mialam. Przy ciąży pozamacicznej beta przyrasta baaardzo powoli, tak wlasnie o kilka punktów. U ciebie widac na usg pęcherzyk w macicy?

Gość gość
po co robicie te bety? takie sytuacje tylko dobijaja Po to żebyś sie pytała

Gość gość
Przyszla mamusiu, martwisz się o kp? Zajrzyj na Hafija.pl, najrzetelniejszy portal w polskim Internecie o Karmieniu Piersią, tam na pewno uzyskasz odpowiedź na swoje pytanie i rozwiejesz wątpliwości.

Gość gość
Przyszla mamusiu, martwisz się o kp? Zajrzyj na Hafija.pl, najrzetelniejszy portal w polskim Internecie o Karmieniu Piersią, tam na pewno uzyskasz odpowiedź na swoje pytanie i rozwiejesz wątpliwości. X Wypíerdalaj jebána dojarkò