Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwiazek z dziewczyną chorą

Polecane posty

Gość gość

Witam mam od lat dość samotności,nie moge znależć miłości.Godze się z tym.Myśle o związku z upośledzoną dziewczyną w stopniu średnim z sąsiedztwa.Wiem że rodzice byliby na tak jej,moi nie.Wiem że dzieci bedą wykluczone.Mam swoje lata i nie wiem czy to na sens aby zaczynać.Boje się trudności a jednoczesnie nie chce być sam reszte zycia.Nie wiem co wybrać.

Gość gość
chory masz musk

Gość gość
A chora to gorsza ? Ona też pewnie chce miłości , nie słuchaj ludzi kochanie chorego człowieka to nie zbrodnia

Gość gość
Gdyby to była osoba niepełnosprawna fizycznie, to myślę że OK. Ale z osobą upośledzoną umysłowo mówiąc wprost nie dogadasz się. No chyba, że chcesz ją wykorzystać tylko w jednym celu i do tego potrzebujesz kobiety no to słów mi brak.

Gość gość
Chce tylko nie byc samotny reszte zycia,wiadomy cel seks to znajduje znajomosci i moge dalej

Gość gość
Ale jej nie kochasz przeciez. A ile masz lat, że już jesteś tak zdesperowany?

Gość gość
31

Gość gość
Jesteś jeszcze młody. Bądź z taką, którą kochasz, bo inaczej też nie będziesz szczęśliwy.

Gość gość
Bylbym gdybym mogl normalna mnie nie tknie kijem z wielu powodow

Gość gość
Bzdura pokochać można KAZDEGO bo zakochanie jest automatyczne a miłość to wybór dwojga ludzi , jeśli będą chcieli być razem i się szanować miłość przyjdzie z czasem i może być dużo trwalsza od spontanicznego zakochania

Gość gość
Oczywiscie mnie mimo staran nikt nie pokochal,to jedyna alternatywa jesli nie zostanie samotnosc

Gość gość
Ale ona będzie na poziomie rozwojowym max 10 letniego dziecka, a w wielu aspektach nawet i 8 - letniego.

Gość gość
Nie jest tak zle ma 30 fakt rzeczyeiscie tak bedzie do seksu,dzieci ja nie chce ale miec choc kogos ,mam przecietbe dochody ,jestem mobilny ale piekielbie samotny.Seks moge znalezc z ogloszen a dzieci coz przeboleje.To faktycznie jest pewien akt desperacji bo nikogo nie mialem a mam zbyt powazna wade aby ktos mnie pokochal nie chodzi o urode czy o kase

Gość gość
Jaka wada, ? Mnie facet zostawił ze względu na chorobę , ty też chorujesz ?

Gość gość
Bede kochal za to ze jest za nic

Gość gość
Zdrowy jestem

Gość gość
19:50: BZDURA

Gość gość
Na tej zasadzie to możesz sobie psa kupić i go pokochać. Weź pod uwagę, że jak Ci się coś odwidzi to skrzywdzisz bardzo tę dziewczynę.

Gość gość
Rozwazam za i przeciw,prawdopodobnie zostaje pogodzic sie z samotnoscia ja wszystko waze

Gość gość
Wg mnie to Ty masz coś z głową.Jesteś skończonym palantem i gnojem.Dawno nie czytałam takich bredni.Nawet w Internecie.Obrażasz jakąś dziewczynę bez powodu.Nic do niej nie czujesz i wykorzystujesz ją.Nie umiesz szanować i kochać innych to bądź sam.Zostaw ją,bo jej robisz krzywdę.

Gość gość
Po co te epitety i obrazanie,z glowa nie mam nic ale mam dyskwalifikujaca mnie wade spoleczna ,nic nikomu nie zrobilem i nie robie a jesli chcesz obrazac to wybacz ale chyba to nie daje nic poza tym ze jest brzydkie,zakonczony temat

Gość gość
Ja masz wadę społeczną to nie do końca jest z tobą wszystko dobrze.Wady społeczne się eliminuje a swoje życie zmienia różnymi środkami.Czyli nie jesteś w 100% zdrowy.Sam napisałeś na forum.Każdy ma prawo mieć własne zdanie i to skomentować.To powinieneś zająć się zmianą swojej wady.Twój sposób myślenia o kobietach jest chory.Po prostu egoistycznie wykorzystujesz dziewczynę.Oceniasz ją i nie szanujesz.Taka jest prawda.Po prostu zostaw ją w spokoju.

Gość gość
Właśnie chcesz dymac uposledzena dziewczynę to jak gwałt

Gość Mało_stanowczy
Twoja podstawowa „wada społeczna” to skrajny egoizm. Kolejna to niedojrzałość, 31 lat i pytasz się rodziców. O pozostałych wadach trudno coś napisać.

Gość gość
proff Samson?? ja pierd******

Gość żenadaaaaaaaa
to jest prowakcja - nie ma sensu odpisywać

Gość gość
daj spokój, jak jej nie kochasz, to nie ma sensu. Załóż sobie konto na jakimś portalu randkowym i szukaj jeszcze miłości. Może w okolicy nikogo nie ma, jak to mała miejscowość, ale to nie znaczy, że poprzez internet poznasz miłość życia

Gość gość
Ja myślę, że jeśli akceptuje się osobę niepełnosprawną to można uszczęśliwić siebie i ją

Gość gość
Zależy jaka to niepełnosprawność. Chciałbyś być z osobą, która osiągnęła sprawność umysłową 8 latki ? To dziecko w ciele kobiety. Bezwolne dziecko, które wygląda jak kobieta, więc można go wykorzystać do łóżka. I takie dziecko może Ci urodzić dziecko, którym Ty sam będziesz się opiekował, bo jego matka nie będzie w stanie. Masakra.