Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinkaaa26

Rozstanie?

Polecane posty

Gość Karolinkaaa26

Facet zostawil mnie nagle z dnia na dzien, jeszcze dzień wcześniej mowil ze kocha, planowal wpsolne mieszkanie wakacje i tak dalej a potem nagle bum, uznal ze do sb nie pasujemy , ze sie strasznie różnimy :) Po trzech dniach od rozstania spotkaliśmy sie żeby pogadac i powiedział ze sam nie wie w sumie czego chce, ze nie widzi sensu w tym zwiazku ale ze nie wie czy da rade beze mnie żyć ... wydaje mi sie ze mnie kocha nadal, podczas spotkania mówił pieszczotliwie, dotykal mnie odruchowo, noo i nie potrafił powiedzieć wprost ze to definitywny koniec mimo ze powiedziałam ze zrozumiem jesi to uslysze i wyjde :( zaproponowalam przerwe... ale dziś znow zawalil mi sie świat, potrzebowalam jego pomocy i przyjechał do mnie jak tylko usłyszał ze placze... co myślicie ? Mam szanse to naprawić , kocham go... dac mu czas i spróbować znowu czy odpuścić go sobie ? :( mamy po 26 lat

Gość gość
Wiem ze przeżyje jeśli bede musiała, ale pytan czy jest szansa na to ze mu ciagle zalezy ?

Gość gość
Mam to samo , zyjemy w czasach dzie ludzie nie umieją docenić wartości miłości i wzajemnej troski , liczą się puste wrazenia