Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta a okres

Polecane posty

Gość gość

Czy miala ktoras tak ze schudla ale stracila okres i musiala znowu utyc do wagi sprzed odchudzania ale pozniej z pomoca dietetyka lub racjonalnej diety schudla i nadal miala miesiaczke? Bardzo prosze o odpowiedzi :)

Gość gość
Okres nie zależy od wagi, ale od spełniania indywidualnego dobowego zapotrzebowania kalorycznego i odżywczego organizmu, by ten mógł zachować wydolność i wydajność. Każdy organizm ma 'ustaloną' swoją wagę minimalną, poniżej której nie będzie się miał dobrze. Ale jeśli mówisz o skrajnym przypadku odcięcia pożywienia i skutkiem dewastacji organizmu, po czym konieczności nadrobienia strat i ponownej, racjonalnej utracie wagi przy zachowaniu prawidłowego żywienia - owszem, jest to możliwe.

Gość NOVA CENTRUM EDUKACJI
jeżeli myślisz o schudnięciu, zapisz się do nova centrum edukacyjne na kurs dietetyki i odchudzania, gdzie dowiesz się jak zdrowo schudnąć i jak trzymać dietę ! nie czekaj, zapisz się już dziś ! więcej informacji pod nr 796800679 email : bydgoszcz.kursy@nova.edu.pl

Gość gość
U mnie całkowicie na odwrót przytulam mocno w krótkim czasie i przez 3 mies nieśmiała okresu następnie schudłam szybko w krótkim czasie i okres wrócił

Gość edyta12340
Ja przestałam mieć miesiączkę jak właśnie zrobiłam sobie dietę. Więc teraz jej nie mam, ale staram się ograniczać pewne produkty jak słodycze, białe pieczywo, ziemniaki, itp. Kupiłam też iqgreen bo czytałam że jest dobry na lepszy metabolizm. Jak na razie jestem zadowolona, bo 6 kilo na minusie.