Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dowiedziałam się ze mój facet robił byłej minete

Polecane posty

Gość gość
To skandal

Gość gość
Mam 14,5 jest szalony

Gość gość
Dla mnie wielkość mojego faceta w zupełności wystarcza, problem tkwi w seksie oralnyn

Gość gość
„Patrząc na jego usta widzę łechtaczkę...” Padłam :-D :-D Choć hitów stulecia jest tu więcej. Wracaj do przedszkola, Autorko.

to dobrze ... ma przynajmniej wytrenowane. Ty powiedz mu, że byłemu robiłaś loda (nawet jak nie robiłaś) i będziecie kwita

Gość gość
Mi kiedyś kochanka dała analnie bez gumy a wieczorem żonka robiła lodzika. To dopiero jest hardcore.

Gość gość
Owszem, jeśli jesteś brudasem i nie umyłeś fiuta.

Gość gość
No co? Tak ciężko mnie zrozumieć?

Gość gość
Autorko nie będzie dobrze nigdy wg mnie w zwiazku dziewica + ktos z seksem za sobą. Moj maz miał 1 dziewczyne plus z 2 sie "stuknal" bez zobowiazan. Ja miałam 1 chlopaka plus wcześniej z jednym różne "zabawy", ale wlasnie bez penetracji (czyli macanki, lizanki itp). I git bo każdy już wiedział co to seks i ze nie samym seksem sie związek buduje. Ty zawsze będziesz zazdrosna bo on ma doświadczenie a Ty nie. To chore, ze czujesz się gorsza przez to, ale tak jest.

Gość gość
Jesteś niedojrzala. Z tobą jest coś nie tak a nie z nim. Jak się z nim rozstaniesz to chcesz żeby twój przyszły facet patrząc na ciebie widział fiuta twojego byłego w twoich ustach? Ludzie czasem mają jakąś przeszłość ale to jest tylko przeszłość.

Gość gość
Prawda.

Gość gość
To ze mój facet ma doświadczenie w seksie to mi nie przeszkadza, zdaje sobie sprawę że był z kimś i uprawiali seks. Mi chodzi tylko o seks oralny. Robi się to z osoba wyjątkową. Teraz jest bze mną planujemy v wspólna przyszłość kocha mnie i mówi że jestem dla niego najwazniejsza i dlatego to mnie powinien robić takie rzeczy tylko i wyłącznie a w jego przeszłosci on już próbował smak i zapach innej więc to dla niego nic nie znaczy. Nie jest czymś super intymnym. Próbował innej. Jestem cholernie zazdrosna

Gość gość
To pokochajcie sie analnie, skoro on nie próbował to będzie coś co z Tobą zrobił ,, ten pierwszy raz" i będziesz tą wyjątkową

Gość gość
To Twoje zasady z dooopy wzięte, dziewczyno. Głupich nie sieją.

Gość gość
Jesteś wyjątkowa. Takiej głupoty, to ze świecą szukać. Zmień podejście, bo zepsujesz związek.

Gość gość
Zrozum dziewczyno, że facet, który nie jest egoistą w seksie, któremu zależy na przyjemnośc***artnerki ZAWSZE zrobi Jej minetę. Każdej, a nie tylko jednej. Głupiaś jak but.

Gość gość
Mówił że nie wszystkim swoim dziewczyna a miał ich 3

Gość gość
To rozumiem że powinnam.odciąć przeszłość, zapomnieć o tym co usłyszałam, nie wyobrazac sobie niczego nie wizualizować w myślach i cieszyć się tym co mam? Cieszyc się związkiem i miłością? Nie powinnam czuć żalu i zazdrości ze tak bardzo blisko był z inna?

Gość gość
Głębokim gardłem udowodnij, że jesteś lepsza od poprzedniczki

Gość gość
Super.

To rozumiem że powinnam.odciąć przeszłość, zapomnieć o tym co usłyszałam, nie wyobrazac sobie niczego nie wizualizować w myślach i cieszyć się tym co mam? Cieszyc się związkiem i miłością? Nie powinnam czuć żalu i zazdrości ze tak bardzo blisko był z inna? x powinnaś wymyślić bardziej lotne provo bo to jest nudne :classic_cool:

Gość gość
Prowokacja. Inaczej zrozumiałaby, a Ona wciąż swoje.