Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćKarolina

Mąż ma konto na portalu erotycznym

Polecane posty

Gość gośćKarolina

Dziś w jego komputerze zobaczyłam. Jestem w szoku. Jest mi przykro. Nie rozumiem tego. Po co takie cis zakładać???

Gość gość
Nie martw się, co drugi facet ma. Potrzebują takich doznań. Facet myśli penisem. Niestety.

Gość gość
załóż sobie także konto i do niego napisz :)

Gość gość
jaki to portal? jak to odkrylas? jak sie miedzy wami uklada? wiecej szczegolow prosze bo tak to ciezko cos doradzic

Gość gość
Chyba nazwa portalu akurat nie ma znaczenia. Po prostu weszłam na jego maila a tam wiadomość z tej strony że ma nową wiadomość. Kliknelam w ten link ale wyskoczyło hasło do wpisania i już nie mogłam wejść dalej.

Gość gośćKarolina
To wyżej to ja autorka. Między nami się dobrze układa przynajmniej tak mi się wydaje...

Gość gość
No to do dzieła! załóż tam konto i się odezwij do niego, albo poczekaj, aż sam do Ciebie napisze. Ale będzie miał przypał :D chyba, że nie masz ochoty na gierki, to postaw kawa na ławę i porozmawiaj z nim o tym (rozmowa, kłótnia, awantura) ewentualnie spróbuj namierzyć hasło do tego konta i obserwować co on tam wyczynia, porobić screeny (facet się bedzie na 10000% wszystkiego wypierał) itp. i poczekać na odpowiedni moment na zrobienie awantury (jeśli akurat teraz nie masz ochoty/czasu/nastroju).