Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam do kogo gęby odezwać

Polecane posty

Gość gość

Bywają dni, że z nikim nie rozmawiam. Nie potrafię utrzymać znajomości, może nudzę ludzi, może coś innego jest ze mną nie tak. Gdy kogoś poznam kontakt szybko się urywa. Czasem chciałabym polecieć na drugi koniec świata żeby coś się zmieniło, ale tam będzie tak samo, bo ja pozostanę taka sama.

Gość gość
Mam tak samo

Gość gość
I jak sobie z tym radzisz?

Gość gość
Nie radzę XD Najgorsze jest to że zdaję sobie sprawę że to ze mną jest problem a nie z ludźmi. W innym wypadku wystarczyłoby zmienić towarzystwo

Gość gość
Daj spokój, ludzie męczą i do tego są obludni i falszywi. Nie lepiej ci tu ze mną?

Gość gość
Możemy pogadać, pomilczec co tylko zechcesz. Ja lubię czasem przytulić się do czegoś miłego i bez słów sobie polezec.

Gość gość
Też sobie nie radzę i męczy mnie takie życie, ale nie widzę lepszej perspektywy. Właściwie to się straszliwie męcze ze sobą. Nie mam też żadnego celu, żyje bo żyje.

Gość gość
Ja nienawidzę ludzi nie mogę znieść, że mając normalne rodziny i spokój w domu co jest równoznaczne z podnoszeniem pewności siebie tacy ludzie zachowują się jak małpy w gimnazjum palą, piją, zachowują się jak psy, robią psie mordy na snap a później kończą na kasie w żabce lub idą pracować jako fryzjer grzebiąc polaków we wszach. Jak można tak napluć rodzicom w twarz? Dlaczego ja mając pasję musiałem się wychowywać w rodzinie zastępczej z wampirem emocjonalnym?

Gość gość
I co Ci daje nienawiść? Nic na tym nie zyskujesz.

Gość gość
Chodź na kawkę,pomilczymy razem.