Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

typ prawiczka

Polecane posty

Gość gość
23:05: niestety, ale u ciebie to nie kpina tylko zwykłe buractwo charakterystyczne dla polaczków cebulaczków.

Gość gość
dziś ja mam sklep internetowy

Gość gość
dziś ja też mam to i to najpierw było to pierwsze później doszło drugie zresztą fobi mam więcej a to nie jedyne moje wady

Gość gość
a jakie masz jeszcze wady?

Gość gość
dziś wzroku zębów przegrody nosa łupież i mogę tak wymieniać i lepiej w połowie skończyć bo jak wypisze wszystko to nie odpiszesz

Gość gość
nie odpiszę, bo...idę już spać. pa p.s. sam też nie jestem idealny, po 30, a jakoś mam dziewczyne.

Gość gość
A co to dziewczyna jest miernikiem tego jaki ktos jest? Ja tak nie uwazam, widze, ze Wy tak. Prawiczek, kawaler nie znaczy gorszy. Jakbym sobie chcial to bym na odlwglosc mial, interesuja sie. Ale co mi po tym, nie chce nigdzie jechac. I co dalej? Poswiecac resztki czasu na wyjazdy? Nie, wole swoje hobby. Nie pogodze tego.

Gość gość
Wy naprawdę jesteście tacy ograniczeni że macie jeden schemat oceniania - cichy, spokojny, nieśmiały, wycofany to od razu prawiczek. A myślicie że każdy wygadany to zaliczył dlatego że wygadany? A jak taki wycofany zaliczy to nagle przestanie być milczkiem? Żałośni jesteście.

Gość gość
Debil nie wiem ze bachory to nieopisane problemy i to nie tylko gdy trzeba wachac smrody z pieluch tylko tym bardziej jak dorosna. Lepiej byc samemu niz uzerac sie z tym wszystkim.

Gość gość
Racja, rodzic ludzi a potem kierowac ich do przedszkol, szkol i do roboty. I wolki zbozowe. Po co to produkowac.

Gość gość
Ja jestem typem prawiczka chociaż jestem dziewczyną i mam podobny los :(

Gość gość
To chyba nie od wczoraj wiadomo, że kobiety lecą na bad bojów nawet jeśli to się skończy biciem. Bo taki pewny siebie agresor więcej osiągnie niż ciapa. Niestety.

Gość gość
Najlepiej nie zadawac sie z kobietami, niech maja ten swoj swiat.