Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mis1213

Gruby chłopak dla pani

Polecane posty

Gość gość
Otyli faceci są obrzydliwi i nie znam żadnej kobiety która by poleciala na knura jak galareta, tłuszcz to magazyn estrogenow czyli kobiecych hormonów ,facet który jest tłusty jak swinia zamienia się w kobietę i się gejowato zachowuje , obrzydliwe

Gość gość
Faceci z grubym oblesnym bebzonem zawsze znajdą jakąś wymowke, żeby wytłumaczyć swoje lenistwo brak wstydu i charakteru , normalni ludzie są szczupli bo się wstydzą nadwagi , taki knur z bebzonem jak dorodna dynia zazwyczaj nie ma wstydu za grosz , "jakim panie boze cielakiem mnie stworzyłeś takiego mnie masz " - zasada nieudacznych ludzi którzy uważają że perfekcyjni ludzie wcale nad sobą nie pracują tylko wszystko dostali

Gość gość
I jeszcze inny spaslak go dopingują żeby stąd szedł bo tu nie ma inteligentnych kobiet , no właśnie inteligentna kobieta nigdy nie weźmie sobie tlusciocha , bo po pierwsze miliony chorób od otyłości mogą takiego faceta zabić , po drugie to świadczy o lenistwie i braku charakteru , co może się przełożyć takze na pracę i związek , gdzie tam też będą leniwi no i 3 wspomniane estrogeny z tłuszczu które zabijają męskość

Gość gość
A mnie dziwi jedno , czemu otyle potwory chcą szczupłych kobiet , masz 130 kilo, weź taka która ma 130 kilo i po sprawie obleśny opasly hipokryto, to ty masz prawo wymagać pięknej szczupłej ale od ciebie broń boze wymagać wysiłku ?:D

Gość gość
Zaorane