Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to juz koniec romansu?

Polecane posty

Gość gość
Czyli taki mail to bylaby desperacja waszym zdaniem?

Gość gość
Myślę że to byłaby desperacja. Już dość poczynilas kroków teraz kolej na niego jeśli w ogóle chce. Mam jeszcze parę pytań do Ciebie autorko: 1. Jak miał cię zapisaną w tel.? 2. Gdzie się najczęściej spotykaliscie? 3. Czy umawialiscie się kiedy pisać do siebie smsy? 4. Mógł ktoś Was widzieć?

Gość gość
1. nie zapisał mnie wcale, poprostu moj numer byl w czesto wybieranych, 2. różnie, ale raczej w takich miejscach gdzie nie moze nas nikt spotkac, Najczesciej to u mnie, gdzies w plenerze, albo w restauracji , jednak takiej poza miastem, nikogo tam znajomego nie spotykalismy, 3. tak umawialismy sie, ze jesli pisze do niego smsy w weekendy to maja byc zwiadowcze, a ten niezupelnie taki wyszedl bo niestety napisalam go bezmyslnie 4. raczej nie

Gość gość
Bierz pod uwage to ze nawet jesli mial niezaposany Twoj numer jego zona mogla go poprostu zapamietac lub spisac gdzies. Ja z ciekawosci bym zadzwonila albo kogos poprosila z innego. Ot tak by chociaz wiedziec na czym stoje i przestac o nim myslec a nie sie zastanawiac. Serio autorko to uspokoi Twoje nerwy.

Gość gość
10:37- ok pomysle, o tym. Choc to i tak nic nie zmieni bo jesli postanowil zerwac kontakt to i tak to zrobi chocbym dzwonila 200 razy :( Zdarzalo sie, ze po pracy przepraszal, ze nie mogl odp bo mial rozladowany tel, ale pewnie mnie zablokowal :( Swoja droga troche to nie fair by bylo po takim czasie znajomosci , blokowac mnie jak obca osobe, kiedy nic mu zlego nie zrobilam

Gość gość
10:37- tak i najgorsze jeszcze jak zobaczyla go w numerach czesto wybieranych, albo co gorsza sprawdzila bilingi... strasznie zaluje, ze napisalam tego smsa, to bylo na maxa bezmyslne, ale wtedy mialam zabiegany dzien i jakos sie nie zastanowilam

Gość Pomponikrozowy
Tchórz i uciekinier - tyle w temacie.

Gość gość
Nie wiem ale faceci to jakiś inny gatunek, oni wszystko rozumują zupełnie inaczej jak kobiety. Wiem jak się teraz czujesz, często jestem w podobnej sytuacji wariuje kiedy się nie odzywa, co chwilę zaglądam w telefon czy napisał. Takie nasze życie same to wybrałyśmy. smutne ale prawdziwe.

Gość gość
No właśnie, najgorsze, ze onisie nie przejmuja czy my sie np. martwimy, nie odzywaja i maja to gdzies :O Nie mam zamiaru byc nachalna, wiec facktycznie to zly pomysl z tym mailem, ja juz probowalam sie z nim skontaktowac. Chyba, ze wczoraj faktycznie sie odezwal, ale nie mam teraz sily tego sprawdzac bo jestem w pracy i jakbym zobaczyla, ze nic nie pisal, pewnie by mi sie chcialo plakac itd. Ale takie zerwanie kontaktu bez wyjasnienia byloby chamskie, nie lepiej powiedziec, ze zona sie dowiedziala i nie mozemy miec narazie kontaktu? Zrozumialabym to i nie odzywala sie wtedy

Gość gość
Zadzwoń zapytaj dowiesz się i przestaniesz nudzić

Gość gość
Poczekaj ja myślę że się odezwie, nie rób już nic nie dzwoń nie pisz udawaj że to olałaś a przyjdzie pierwszy. Wiem że Cię korci żeby napisać czy zadzwonić ale nie rób tego. Daj tylko znak jak się odezwie chociaż jestem pewna na 90% że się odezwie.

Gość gość
12:21- juz probowalam dzwonić wczoraj, nie chce byc natretna.

Gość gość
Widac, ze mloda jestes :-) Poczekaj, niech teraz on zrobi pierwszy krok. Nie biegaj za nim bo i tak zrobi co bedzie chcial. Dobrz ci radze, poczekaj.

Gość gość
A po drugie to romans, który trwa 3,5 roku to nie przelotny flirt i nie chodzi mu tylko o sex , bo jeśli by tak było to dawno by się skończyło w końcu byś się mu znudziła. To już coś poważniejszego co trudno zakończyć i ciężko podjąć jakąkolwiek decyzje. Ktoś kto nigdy nie był w takiej sytuacji nie rozumie jak to jest.

Gość gość
12:29- poczekam, już nie chce za nim biagac bo to raczej nic nie polepszy, a wrecz przeciwnie :)

Gość gość
I wiem, ze wtakiej sytuacji najgorsze co mozna zrobic to uaganiac sie za facetem, bo tak to on sam nie bedzie mial pewnosci czy to mnie zalezy... Chociaz z drugiej strony jesli mnie zablokowal to sam nie bedzie wiedzial, czy probowalam sie z nim kontaktowac czy nie, ale jest szansa, ze mial po prostu rozladowany telefon

Gość gość
Dokladnie! Napij sie winka jeszeli mozesz i poczekaj! :-) Ile masz lat?

Gość gość
A jesli to koniec to szkoda ze cie nie powiadomil

Gość gość
Poczekajcie na jego krok.

Gość gość
Dzięki za wsparcie :) Postaram się tym nie przejmować chociaz nie jest ławto, może nawet jeśli się wydało to za jakiś czas jak sprawa ucichnie to sie odezwie... Ale nie bede za nim biegala to jest pewne i tak juz probowalam sie kontaktowac

Gość gość
Zadzwoń do operatora jego sieci i spytaj czy zablokował twój nr

Gość gość
13:26- a mogą w ogóle udzielać takiej informacji? Bo wydaje mi się to dziwne żeby obcym osobom ( ja mam tel. w innej sieci) cos takiego powiedzieli...

Gość gość
Weszłam na twój pierwszy wpis i wynika z tego ze treść twojego smsa brzmiała troche podejrzanie. Życzenie miłego weekendu to tylko kobieta mogła napisać druga sprawa to że nie miał twojego nr zapisanego ale smsy od Ciebie już mmogla przeczytać jego żona chyba że je skasował. Zresztą teraz jest taka technika ze można odzyskać nawet skasowane smsy.

Gość gość
Nie wiem czy udzielą ale możesz spróbować.

Gość gość
A poza tym czy zablokował czy nie w sumie nie ma większego znaczenia, bo dopóki on się nie odezwie to ja już też nie mam zamiaru, bo w końcu próbowałam.... Jeśli uzna, ze chce dalej kontaktu ze mna to ok, a nie to bedzie mi bardzo szkoda, ale co zrobie? Nie chce wyjsc na nekającą go kochanke , ktora ma nierowno pod sufitem :P A niestety takie sie zdarzaja... Ale ja cos tak czuje, ze nawet jesli sie to wydalo, to on za mna zateksni, tylko pytanie na ile boi sie zony

Gość gość
13:32- sprobuje bo w sumie co mi szkodzi, ale jestem prawie pewna, ze mi tego nie powiedza :P

Gość gość
13:31- no jak nie skasował poprzednich ze wczesniejszego dnia, to juz by bylo jasne, ze ma romans. Watpie zeby jego zona umiala odzyskiwac stare smsy bo to jakas urzedniczka i to w srednim wieku, ale bardziej mnie martwi czy wlasnie nie zapomnial skasowal poprzednich i czy nie przejrzala bilingu polaczeń

Gość gość
Jeśli się faktycznie wydało to nie zdziw się jeśli jego żona będzie próbowała Cię odnaleźć. Może też kazała mu zakończyć romans i wtedy Cię zablokował. W każdym razie ja bym już nie dzwoniła a nawet zmieniła nr na twoim miejscu.

Gość gość
W srednim wieku? Ile ma lat?

Gość gość
Narazie zadne obce nr nie probowaly sie ze mna kontaktowac, ale nie mam pewnosci czy to jest typ kobiety, ktora by do mnie dzwonila, czy nie. W kazdym razie, wiem, ze zdarza jej sie go kontrolowac bo sam opowiadal.