Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm hmm hmm

Zrobiła się jakaś taka duża i wysoka i czar prysł

Polecane posty

Gość hmmm hmm hmm

Czy w ciągu zaledwie kilku msc można urosnąć tak naturalnie z 10 a nawet więcej cm - moim zdaniem to nie możliwe. Jakieś hormony czy co? Kiedyś była taka szczuplutkai filigranowa a teraz jakaś taka wysoka wysoka i duża. (nie na obcasach) OK nazywajcie mnie kurduplem czy jak chcecie ale mnie kobiety takie wysokie i duże zupełnie nie kręcą.... i rzeczywiście czuję się przy wysokich jak kurd**el

Gość gość
Widocznie jesteś kurduplem. Jak byś był chłop jak trzeba czyli 185+ to by ci nie robiło roznicy.

Gość hmmm hmm hmm
takie geny - ale nie pytam czy jestem kurduplem czy nie ;) tylko czy możliwe żeby kobieta - tyle urosła w ciągu kilku msc

Gość gość
ja mam 190 a wole filigranowe . te wielkie mnie obrzydzaja.

Gość gość
Urosnąć można jak się ma lat 16 slaba prowokacja

Gość gość
To taki zestaw Flip i Flap idac ulicą jak widze parę koles 185+ ona 160 w kapeluszu i na szpilkach śmiech drwiny odrazu jest wyglądają jak rodzeństwo

Gość hmmm hmm hmm
gość dziś Urosnąć można jak się ma lat 16 slaba prowokacja Nie ma 16 lat tylko o dobrych kilka więcej, więc zgadza się w tym wieku już nie rośnie - więc co- ja się zmniejszyłem? ;) Też tego nie rozumiem. Jakieś leki, hormony, sterydy zażywa? Sama się czymś faszeruje by być wyższą?