Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tydzień temu miałem chyba psychozę, 3 dni bez snu, podróż z krakowa do gdańska

Polecane posty

Gość gość

głodny o chipsach i bananie, do tego naćpany totalnie wiecie co , to było strasznie dziwne ale jednoczesnie zajebiste, widzialem wiecej niz normalnie, mimike ludzi, ich zachowanie , wszystko w zwolnionym tempie, jakbym ogladal swiat przez zoom a z drugiej strony ciezko mi sie myslalo, 15 min isedzialem na przystanku z aplikacja jakdojade i zapomnialmw gdzie ja mam jechac i po co, ogolnie nie spałem wtedy 4,5 dnia, nastepnego dnia jechalem z gdanska do warszawy i juz zasypialem na stojaco, usnalem na dworcu i ledwo zdazylem na pks-a z gdyni ,szoke ps . odradzam podróz flixbusem kraków-gdańsk, 11 godzin w autokarze to tragedia, zero napojów, kanapek, brak numeracji siedzień, hałaśliwe bydło z hiszpanii szczekało mordami cała noc zamiast spać

Gość gość
cos o tym wiem

Gość gość
Co brałeś? :D

Gość gość
WEJDŹ TERAZ NA http://www.igortreneronline.pl I WYGRAJ 10 TYSIĘCY ZŁOTYCH! CENA PAKIETU DZIK W PROMOCJI TO TYLKO 99 ZŁ !!! zamiast 400 ZŁ !!! opłata jest jednorazowa! PŁACISZ TYLKO RAZ! płacisz za plany na całą przemianę! Z PLANÓW KTÓRE DOSTAJESZ MOŻESZ RÓWNIEŻ KORZYSTAĆ PÓŹNIEJ I CAŁY CZAS UZYSKIWAĆ CORAZ WSPANIALSZE REZULTATY! po zakupie gotowy pakiet jest wysłany na twój e-mail w ciągu maksymalnie 2 dni UWAGA!!! jeden dzień do końca promocji !!! zamów już teraz!

Gość gość
nie srynik, raczej dawny stały bywalec kafełe, anonimowy , nigdy nie zalezalo mi na popularnosci tutaj :P a co brałem ? do it yourself :D januszowa mieszanka podróby mdma i amfy :D no i spędziłem 5 godzin na plazy w stogach, nawet nie wiem kiedy mi to minęlo lol , w takim stanie pół-snu, niby nie spałem ale niewiele pamietam, uj wie co ja robilem :D strasch myslec gdybym cierpiał na bezsennosc jak niektorzy, dzien w dzien bez snu