Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety wyśmiewają mężczyzn chorych na raka, cukrzyce, tarczycę

Polecane posty

Gość gość

Widziałem nie raz jak szydzą z chorych

Gość gość
I na tych idiotkach swój pogląd na kobiety ukształtowałes? Gratulacje.

Gość gość
I co? Mamy płakać? Każdy ma swoje problemy i każdy chce mieć ich jak najmniej.

Gość gość
Serio? Dużo takich kobiet widziales? Jestem kobieta i to dla mnie niepojęte żeby śmiać się z chorych, nie współczuc nawet zwierzętom cierpiacym, ja płacze jak widzę artykuły o skrzywdzonych zwierzatkach :( . Gdzie ich empatia? Ale pewnie przy facetach (w ramach autoreklamy) udaja takie subtelne, kobiece, troskliwe hehe... Takie wyrachowane dziunie nie powinny nigdy znaleźć fajnego faceta bo to niesprawiedliwe by trafił im się ktoś wartościowy. Powinni poznawac samych debili bez uczuć, bez empatii takich jak one.

Gość szry
autorze, jestes kretynem, czy chcesz sie w jakis sposob dowartosciowac? LUDZIE bywaja dziwni, jakos nie chce mi sie uwierzyc, ze "wysmiewanie" czegokolwiek posiada (nad)naturalnie przypisana plec. ogarnij sie, fafik, z tymi notorycznymi placzkami, zaczynasz przeginac z iloscia produkowanych gownotematow.

Gość gość
Nigdy w życiu nie wysmialabym nikogo chorego czy to mężczyzna czy kobieta,na cukrzyce chorowała moja zmarła mama i babcia,bliska ciocia zmarła niedawno na raka aż serce ściskało patrząc jak się meczy,ja sama jestem po operacji tarczycy,jestem bardzo empatyczna osobą i życzę każdemu jak najlepszego zdrowia,nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego worka

Gość gość
Takie są kobiety :(