Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydsze kobiety są silniejsze przychicznie od tych ładniejszych

Polecane posty

Gość gość
Brzydka nie jest, ale trochę zbyt wulgarna

Gość gość
Imigranci porwali Włoszkę i brutalnie zgwałcili. Wszystko nagrali 44-letnia ofiara opowiedziała włoskiej prasie o swoim dramacie. "Szanuję ludzi, ale to były bestie" – mówi kobieta, którą porwano ze stacji metra w Rzymie i wywieziono za miasto. Relacja kobiety jest dramatyczna. Kilku mężczyzn z Bangladeszu pobiło ją i zgwałciło. Później grozili, że albo ją zabiją, albo opublikują w sieci nagranie, na którym pastwią się nad ofiarą. Pokazywali jej też filmy, na których znęcają się nad innymi kobietami - informuje ilgiornale.it. Dał mi do ręki telefon, by oświetlić scenę, a drugim nagrywał gwałt. Śmiał się - opowiada Włoszka. Gwałciciele nadal są poszukiwani przez policję. Włoscy śledczy podejrzewają, że grupa kilku mężczyzn jest odpowiedzialna również za inne gwałty na terenie Rzymu. Na razie przedstawiciele policji nie chcą jednak zdradzać szczegółów śledztwa. Złapali mnie za nogi, ściągnęli spodnie, bili i miażdżyli twarz. Chciałam się bronić, ale było ich czterech. Ten potwór gryzł mnie w wargi, twarz, ręce, plecy, nogi, zachowywał się jak głodny lew. Śmierdział piwem. Zwymiotowałam, ale nie dbał o to. Klął i mówił "zwymiotuj jeszcze raz, to cię zabiję" - relacjonuje ofiara. https://www.o2.pl/artykul/imigranci-porwali-w loszke-i-brutalnie-zgwalcili-wszystko-nagrali-62548361704387 85a

Gość gość
16:16 Jak to się ma do tematu?

Gość gość
Nie zgadzam sie z tym.Piekne kobiety wcale nie maja zycia uslanego rozami tak jak niektorzy mysla.Faceci moze wlaza w doope,to prawda.Za to inne kobiety nie beda chcialy sie z taka laska zadawac,bo jest za ladna i wszyscy faceci tylko na nia beda uwage zwracac.W ogole trudno jest znalezc taka kolezanke od serca,bo beda tylko kombinowaly,gdzie by tu szpile wbic,beda obgadywac i rzucac klody pod nogi.Jak taka laska nie bedzie silna psychicznie i inne wyczuja jakakolwiek slabosc to ja latwo zmiazdza.Tak wiec zostaje tylko meskie towarzystwo,bo u innych kobiet ma sie jednym slowem przes/rane. I zanim pojawia sie komentarze typu "Kobiety jej nie lubia bo jest pewnie wredna i zadufana w sobie"napisze jeszcze,ze jak kobieta jest "zbyt" atrakcyjna to nawet wspanialy charakter i ogromna zyczliwosc nie pomoga.Laski i tak beda jej dowalac.

Gość gość
Pfff faceci wchodzą wam w doope i obrastacie w piórka To brzydsze, które tego w życiu nie zaznały sprowadzają was na ziemię Rządzić chcecie się za bardzo, myślicie, że coś znaczycie hahahaha

Gość gość
gość dziś atrakcyjna to nawet wspanialy charakter i ogromna zyczliwosc nie pomoga.Laski i tak beda jej dowalac. X To też prawda, no bo wrednym kobietom nie przeszkadza przecież to, że inna kobieta jest super, dobra, wspaniała, wrażliwa, itp. I tak będą próbowały ją zgnoić. Widać to na przykładzie MM, której kobiety nie potrafiły zdzierżyć, np. wyśmiewały ją w szkole aktorskiej, do której ta któregoś dnia - w środku swej kariery dodam, zdecydowała się zapisać . Wg mnie była utalentowaną aktorką i nie potrzebowała tych kursów. Natomiast ostatecznie reszta zależy od kobiety czy da się stłamsić czy też nie i czy potrafiła będzie przeciągnąć sobie te babska na swoją stronę, czy nie, o ile będzie jej na tym zależało no i czy ostatecznie ich zazdrość na to pozwoli. ;)

Gość gość
no cóż tylko jakiś procent brzydszych jest silna, bo niektóre przez lata docinek i złego traktowania się załamują ja sie na długi okres załamałam ale jakoś na starość lepiej wyglądam i nawet czasem słyszę, że ładna jestem co jest dla mnie przezabawne biorąc pod uwagę przeszłość

Gość gość
Zdarzyło się, że usłyszałam żeby ktoś nazwał "brzydką" jakąś naprawdę mało urodziwą dziewczynę, natomiast poznałam wiele delikatnie mówiąc nieładnych dziewczyna, na które na pewno nikt nie patrzy, a jednak są dosyć podłe, nawet przebojowe i odważne w tym ;) Także prawdziwy charakter od urody nie zależy, uroda pomaga, gdy jest "wszystko ok", a gdy ktoś próbuje "ukarać" kogoś za ową urodę, potrzebny jest niezależny od tej urody charakter ;)

Gość gość
gość dziś Dodam, że spotkałam się z obrażaniem "mniej urodziwych" kobiet czy mężczyzn naprawdę rzadko..;) ludzie raczej tego nie robią.. już bardziej hejtują tych, co robią sobie operacje, wsadzają silikon, etc. Poważnie.

Gość gość
Nadal nie mogę zdzierżyć tej MM. :D Robiła z siebie kurwę a w tamtych czasach to było wow. Jest tyle piękniejszych aktorek, a jednak to kurwisko jest symbolem seksu.

Gość gość
.... no właśnie jest symbolem sexu a nie urody :P

Gość gość
Przestań się oszukiwać kobieto. Jeszcze napisz, że z wiekiem kobieta staje się smaczniejsza. Ja mam 19 lat, jestem ładna i ambitna. Mimo, że mam sponsora to mam czas na bloga czy naukę bo studiuje medycynę. Prawda jest taka, że jesteś brzydka i szukasz wymówek byleby nie przyznać przed sobą, że wcale nie jesteś taka wspaniała. Mój blog dajedupy.pl dup. a jestem z siebie dumna bo mój kochanek prezes stale mnie rozpieszcza :D

Zupełnie się nie zgadzam. Jestem brzydka o jestem bardzo słaba psychicznie i rozchwiana emocjonalnie. Dodatkowo, od mężczyzn cały czas wymagam dowartościowania i zapewniania o swojej atrakcyjności

Gość gość
MM jest także symbolem urody, na calym świecie w salonach piękności wisi obraz z jej podobizną. Do tego jako aktorka miała naprawdę duzy talent i uwielbiam jej filmy, była przezabawna i bardzo wyluzowana, do tego bardzo piękna i jedyna w swoim rodzaju. To była prawdziwa gwiazda Hollywoodu. A k...y to robią z siebie dzisiejsze nastolatki na całym świecie :O Nie mając żadnego talentu pokazują gołe doopska w necie, pompują sobie usta i noszą ubrania jak z burdelu, daleko im do kobiety klasy Marylin..;)

Gość gość
20:35 To masz się koorwo czym chwalić :D:D pisze to facet

Gość gość
gość dziś Ty jesteś dzieckiem, a nie kobietom :P W Twoim wieku również byłam ambitna. Skoro studiujesz tzn, że dopiero zaczęłaś trzymam kciuki żebyś dobrnęła do końca.. to chyba najtrudnuejszy kierunek ;)

Gość gość
20:42 Buahahahahhahaha W tych czasach każda robi z siebie koorwę, więc trudno zrobić jednej koorwie taką karierę. Nie wiem co w niej było takiego? Miała duży cyc i była głupiutka. Tak głupiutka, że na koniec sama nie mogła siebie samej zdzierżyć.

Gość gość
20:35 Przejrzałam te wypociny. Ale jesteś dziecinna haha

Gość gość
gość dziś Ona miała talent aktorski i była bardzo inteligentna.. po prostu wiedziała jak wykorzystać głupotę facetów :P więc udawała głupiutką blondynkę, natomiast zauważ, że tylko w filmach ;) I nie porównuj tamtych czasów z dzisiejszymi, bo w takim razie dziś Pele i Maradona zostaliby styrani przez graczy średniej klasy, nawet nie tej najwyższej ;)

Gość gość
Jak udajesz głupiutka to znaczy, że niedaleko ci do tej głupoty lub jesteś głupsza he he

Gość gość
Pewnie dlatego taka emocjonalna marmolada ze mnie

Gość gość
18:39 to jest stereotyp z filmów, zupełnie się nie zgadzam, no chyba że nie zaliczam się aż do tego grona najpiękniejszych w którym to się dzieje. Jestem ładna, wysoka, szczupła, mam wyraziste regularne rysy, nigdy się specjalnie nie malowałam. I to zawsze z kobietami się kolegowalam a nie z chłopakami, bo oni rzadko kiedy dążyli by być w moim friendzone, raczej zawsze chcieli czegoś więcej. Albo miałam szczęście do cudownych kobiet, do których czuje odwzajemniona sympatię. Zdarzyło się może ze dwa razy że ktoś mi podłożyl świnie, ale to były po prostu niezbyt mądre babki. Raz koleżanki też zazartowaly że nie będą ze mną chodzić na imprezy bo zabieram im uwagę facetów.

Gość gość
10:40 Są wyjścia, o których nie wiesz. I wtedy każda ma jakieś branie, mniejsze lub większe, a nie tylko ty „księżniczko”.

Gość gość
Ooo zazdrość wyłazi

Gość gość
nom

Gość gość
A czemu tu się dziwić, że zazdrość wyłazi jak na jedną lecą wszyscy a na drugą zaden mimo ze tej drugiej niczego nie brakuje xD przestańcie być atencyjnymi koorwami to może koleżanki będziecie miały hahaha

Gość gość
Moja ciocia byla piekna kobieta,podobna do Bardotki,tylko miala czarne wlosy.I mimo,ze byla osoba do rany przyloz to inne kobiety przez cale zycie jej wrogowaly.

Gość gość
15:10 Może dla Ciebie była, ale nie wiadomo jak traktowała inne kobiety.