Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydsze kobiety są silniejsze przychicznie od tych ładniejszych

Polecane posty

gość 2018.05.23 Wystarczy na kafeterii poczytać. Ładne nie boją się zostać kurami domowymi, cieszą się z tego itp itd. A brzydka od razu widzi jakieś zagrożenie, że co będzie jak mnie zostawi, co z emeryturą itp itd. Ogólnie bzdury, ale z tą opinią zgadzam się w 100%-tach.:)

Gość gość
gość dziś 15:10 Może dla Ciebie była, ale nie wiadomo jak traktowała inne kobiety. x Wiem,jak traktowala,bo ja dobrze znam i nieraz bylam swiadkiem jakie kobiety byly chamskie wobec niej,mimo,ze byla dla nich mila i w zyciu zlego slowa nie powiedziala.

Gość gość
17:29 Miała coś w sobie irytującego :D

Gość gość
gość dziś 17:29 Miała coś w sobie irytującego smiech.gif x Dlaczego na sile probujesz sie doszukiwac jakichs wad ? Chyba wiem,o czym pisze.

Gość gość
18:46 Słuchaj, jakby jej nie lubiła jedna osoba lub kilka, to znaczy, ze jej zazdroszczą itp., jak jej nie lubił nikt to znaczy, ze nie miała zbyt dobrych cech. Jak kogoś jedni nie znoszą a druzy lubią to znaczy , ze wzbudza emocje, jest nietuzinkowa.

Gość gość
gość dziś 18:46 Słuchaj, jakby jej nie lubiła jedna osoba lub kilka, to znaczy, ze jej zazdroszczą itp., jak jej nie lubił nikt to znaczy, ze nie miała zbyt dobrych cech. Jak kogoś jedni nie znoszą a druzy lubią to znaczy , ze wzbudza emocje, jest nietuzinkowa. x Jak to nikt ? Faceci za nia wariowali :D Kobiety z kolei by ja w lyzce wody utopily,gdyby mogly.

Gość gość
Wstawilabym jej zdjecie,ale nie bede swinia.

Gość gość
Jak to nikt ? Faceci za nia wariowali smiech.gif Kobiety z kolei by ja w lyzce wody utopily,gdyby mogly. xxxx No właśnie, wariowali, bo podobała się sexualnie. :D xxxx Żadna kobieta jej nie lubiła, jak myślisz, dlaczego? Bo była świnia i wredna koorwa. :D Jakby była normalna to jakieś koleżanki by miała. Jedne by jej nie lubiły, a drugie owszem.

Gość gość
Nie ma to jak ublizac osobie,ktorej sie na oczy nie widzialo. Marna z toba dyskusja.

Gość gość
Hehehe

Gość gość
Co hehehehe