Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszarpałam matkę męża i wywrzeszczałam jej w twar wszystko co o niej mysle

Polecane posty

Gość gość

Zamknęłam się w pokoju i mimo iz waliła i pukała to nie wpuściłam jej i nie wpuszcze. Dopiero w nocy wyjde cos zjesc. Nienawidze jej ale mieszkamy razem.

Gość gość
Poszarpalas tesciowa? Dobra patola z ciebie jak z lapami do innych lecisz. Brak kultury i obycia nie wspominajac juz o braku mozgu

Gość gość
Ona uważa się za lepszą!

Gość gość
Ja na miejscu teściowej kazałbym ci wypierdalać i tego samego dnia wyjebalabym wszystkie twoje rzeczy na ulicę.

Gość gość
Zreszta jak ci tak nie odpowiada to wyp.. od niej i daj kobiecie spokoj. Nie dosc ze dala dach nad glowa to jeszcze z lapami lecisz. Masakra. Wspolczuje jej szczerze i za to bym cie wywalila. Jeszcze brak godnosci- pojde zjesc w nocy. Nie wierze

Gość gość
Myślisz że mi jest łatwo się gniesc u niej? To mieszkanie 2 pokojowe, pokój gdzie ja mieszkam z jej synem, taka pokoju kuchnia, przedpokój i łazienka. Tragedia to jest!

Gość gość
To sie wyprowadz. Wsadzilas dupe do niej i jeszcze z lapami lecisz. Taka jak ty wyrzucilabym na zbity pysk

Gość gość
Jaka patologia. Wlazłaś do jej domu i chcesz rządzić. Powinna ci wszystko za drzwi wywalić i ciebie na kopach.

Gość gość
Nie wyprowdze sie bo to maz i jego rodzinna powinni wspierac mlodych. Maz jezdzi po tirach w Europie wiec jestem skazana na mieskanie z nia a jej nienawidze!!!

Gość gość
Tragedia? To wynajmij mieszkanie. Dorosła jesteś. Czy nie..?

Gość gość
Szkoda mi tej matki. Syn sobie wziął takie leniwe ścierwo i matka musi się tylko z takim nygusem męczyć. Balabym się na jej miejscu takiej psycholki w domu.

Gość gość
Nikt nie ma obowiązku wspierać takiego pasożyta jak Ty. Może do swoich rodziców idź mieszkać jak ci źle? Moja teściowa jedna synowa wywaliła na zbity pysk razem z własnym synem, bo panienka myślała, że może się rządzić.