Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwwaa

Mam 25 lat i jestem ...

Polecane posty

Gość gośćwwaa

Witam mam 25 lat wróciłem A granicy nie mam żadnej pasji mam jedynie doświadczeni w produkcji mam wykształcenie średnie jak znaleźć pracę by zarabiać 3 tys albo 4 tys Jestem gotowy by podjąć jakieś kursy czekam.a

Gość gość
Kurs na operatora koparki. Ok 1500 PLN i trwa 2- 3 weekendy. Zarobki ok 25 PLN na godzinę do ręki.

Gość _Carycka
Może kierowca ciężarówki?

Gość gośćwwa
Nie na kierowce się nie nadaje nawet kategorii b nie mam już raz nie zdałem myślałem na programowaniem w Java ale to za ciężkie na mnie za głupi jestem może CNC sam już nie wiem czego chcę

Gość gość
Masz scisly umysl? Umiesz liczyc? Zrob sobie kurs w internecie na programowanie. Niektore sa bezplatne, inne troche kosztuja, ale warto. Moj kolega w wieku 30 lat kompletnie zmienil sciezke zawodowa. Do tego wieku pracowal fizycznie jako kucharz. W koncu zdecydowal ze chce miec lzejsza prace. Zapisal sie na internetowy kurs programowania. Zaplacil 500zl. Nauka zajela mu 6 miesiecy. Teraz pracuje w domu, w kawiarni, gdzie chce i kiedy chce. Pracy mu nie brakuje, pracodawcy sami dzwonia i zlecaja projekty. W miesiacu nie schodzi ponizej 3000zl do reki.