Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SceptycznyOptymista

Chcę się ożenić i założyć rodzinę, wykształcony 30latek.

Polecane posty

Gość gość
21.39 Jeżeli miałbym zaliczać wyjazdy do domu uciech to przebieg lekko większy.

Gość gość
Hah zapewne autor tak bajdurzy, a moze nawet jest kobieta. Chciałam zobaczyć jak zareaguje na wieść o dziecku potencjalnej zainteresowanej; zareagował zaskakująco dobrze i spokojnie, a to raczej rzadko sie zdarza (kiedys przyjaciółka robiła taki test - założyła konto na portalu i pisała, ze ma dziecko - 95% o dowiedzeniu sie, od razu grzecznie dziękowało za znajomosc:P)

Gość gość
21.59 I czego tu się dziwić, osobiście też nie chciałbym być w takim związku. Dziecko tylko z kobietą która jest mi najbliższa i starałbym się aby rodzina była pełna i szczęśliwa.

Gość gość
22:03 a jestes autorem czy nie? Bo autor wczoraj chętnie przystał:P

Gość gość
22.16 Nie jestem, to tylko moje stanowisko w tej sprawie.

Gość gość
OK, Rozumiem.

Gość gość
Jestes jeszcze?

Gość gość
A mnie troche irytują komentarze, że 30latek stanu wolnego i coś musi być nie tak. Sama jestem w podobnym wieku, prowadzę swoją firmę i przez nieudany związek- 5letni - jestem teraz sama i to znaczy, że coś ze mną jest nie tak?

Gość SceptycznaPesymistka
"Wykształcony 30 latek" x Masz magistra jak wszyscy - wow, brawo! x "183cm wzrostu, 75 kg, niebieskie oczy, wysportowany i aktywny fizycznie" x Co konkretnie trenujesz? Waga jakaś słaba jak na rzekomo umięśnionego faceta.

Gość SceptycznaPesymistka
"zadbany" x Super, umiesz się umyć i ogolić - gratulacje! x " chodzę głównie w dopasowanych koszulach, nie przepadam za sportowym obuwiem." x Serio? Coś pisałeś o uprawianiu sportu. Czyli sztywniak x "Własny biznes" x Czyli firma po tatusiu. x "Własny samochód o wartości 70 000zł." x Raty czy leasing? :P x "Posiadam również pewne oszczędności." x Ja też i się nie chwalę. x "Czytam książki, znam język angielski, interesuję się wydarzeniami bieżącymi , polityką w kraju i na świecie." x Jak wszyscy... x " Lubię podróże, ale dobrym hotelu, czasy nocowania pod głowym niebem mam już za sobą." x Panicz wrażliwy, oj... x "Jestem wierzący, aczkolwiek nie chodzę do kościoła." x Hipokryta. x " Bez nałogów, nie piję, choć na imprezie lubię lekko się wstawić" x Hipokryta x 2 x "do kolacji wino jak najbardziej" x Alkoholik. x " Chciałbym związać się z jedną kobietą na całe życie i założyć rodzinę"x x Chcieć to se możesz :D

Gość gość
Ostatnio zakochałam się w takim ale pewnie nie będę w jego typie, więc się nie wychylam i wzdycham w tajemnicy :D Co innego człowiekowi pozostało...