Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten_jeden

oceńce skalę mojej nadwagi

Polecane posty

Gość ten_jeden

Mam prośbę do pań o ocenę skali mojej nadwagi Mogę podać wszystkie szczegóły. Zacznę od wzrostu: 181 cm i wagi 97 kg. Pytajcie o dalsze szczegóły. Proszę o szczerą ocenę

Gość ten_jeden
Zależy mi na obiektywnej ocenie...

Gość gość
Ja mam 107/183 miałem 113 ale schudłem do 105 i tak się waha do 108 nawet

Gość ten_jeden
Panie, piszcie. Możecie pytać o dokładne wymiary.

Gość gość
panie ja to bym chciał przytyć a nie mogę mam 186 cm wzrostu a waga tylko 73 kilo śmiech na sali bardzo wolno przybieram mieśni beznadzieja genetyka każdego widać kara

Gość gość
80 kg mniej wiecej powinienes wazyc, no chyba, ze masz mięsnie ktore waza wiecej od tluszczu. zwaz sie na tanicie.

Gość gość
dziś fiuta czytając kafe też powonieniem mieć 18cm a mam 13 także luzik

Gość gość
może grube kości czy coś ja bym chciał więcej ważyć teraz ćwiczę martwy ciąg i nogi może przytyje ubite nogi więcej ważą

Gość gość
gość dziś 13cm to przecież korniszonek, wolałabym już sama palcem się zabawiać niż takim małym koliberkiem...

Gość gość
02:26-i wlasnie tak jest ze zabawiasz sie sama bo mając tak paskudną urode i smierdzącą octem pochwe nikt sie toba po prostu nie interesuje. Smiejesz sie z czlowieka ktory ma przyrodzenie jakie ma a sama jestes pewnie daleka od idealu. Jestem facetem przed czterdziestką i akurat natura obdazyla mnie sporym sprzętem ale nigdy w zyciu sie nie smialem z kogos komu natura poskąpiła.Jakim patologicznym kmiotem trzeba byc by żartowac z cudzej nie raz tragedii. Szkoda ze cie nie znam osobiscie,dalbym ci raz dwa lekcje szacunku i pokory w ciemnej uliczce..

Gość gość
Zauważ to, że ona się nie śmieje, jedynie wyraża swoją opinie. Każdy ma do tego prawo. Z drugiej strony nie udawaj, że chcialbys mieć laske kompletnie bez cycków i zaszytą cipką. Tak samo one też wymagają, to nie jest tak, że one desperacko patrzą jak my "byle cycki i cipka i ruchać można" one też chcą za co złapać i w różnych pozycjach móc się kochać itd. Jak masz laske to zapytaj ją to sama Ci to powie albo jakiejś przyjaciółki i zobaczysz. Po drugie każdy facet mówi, że ma dużego, że czego to on nie ma, a jak pokazuje to jest zamiast 20cm to 12-14cm. Po co kłamać? wstydzi się swojej pały? to niech nie mówi że duży i tyle, bo tylko rozczaruje kogoś.