Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscewa

Problem z zagniezdzeniem się zarodka?

Polecane posty

Gość gość
Powtórzę jeszcze raz. Przed zagnieżdżeniem nie ma prawa być objawów ciąży. Mogą być objawy zbliżającej się miesiączki ale nie ciąży, bo jest to niemożliwe z powodu niewytwarzania hcg.

Gość gość
No brawo w koncu cos zatrybilo! Trzeba bylo od razu isc a nie pisac swoje zale na kafe! Objawy na okres ale nie, dzialo sie cos i benc! To pewnie przez to ze nie moze sie zagniezdzic ! Badanie usg w oczach! Idz i juz sie nie spinaj ani nie wysilaj z odpowiedziami :)

Gość goscewa
Znam swoje objawy ona, na pewno takich nie mialam wcześniej. Poczytajcieile dziewczyn ma objawy przed potwierdzeniem, nawet ginekog to potwierdzi.

Gość gośćewa
Ja się nie spinam z odpowiedziami, chętnie poczytam jeszcze opinie innych osób :)

Gość gość
Piszesz, ze takich objawow nie mialas wczesniej, jak w pierwszym poscie piszesz, ze masz takie objawy od 4 miesiecy! Napewno masz takie objawy od lat, tylko odkad sie starasz bardziej sie wsluchujesz w swoje cialo. I skoro od 4 miesiecy masz takie same objawy to chyba logiczne ze nie jestes w ciazy...

Gość gość
Czytałam ten wątek w kolejce do ginekologa. I zapytałam moja lekarkę czy możliwe są objawy ciąży przed zagnieżdżeniem zarodka. Odpowiedziała, że absolutnie nie są możliwe ponieważ nie jest wytwarzana gonadotropina czyli hormon ciążowy. Więc autorko pleciesz jakieś totalne bzdury i z punktu biologicznego nie możesz mieć żadnych objawów ciąży.