Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidka86

Mój partner poszedł do psychiatry

Polecane posty

Gość Teppic   No1
Nie jest normalne, że czujesz się odrzucona. Normalną w moim rozumieniu reakcją byłoby faktycznie myślenie o tym, że problem dotyczy was obojga, ale wcale nie oznaczałoby to, że to reakcja potrzebna. Niewykluczone, że chcąc być dla ciebie wspomnianą opoką, nie chce ujawniać swoich słabości. Sama nakreśliłaś wasze stosunki jako system, w którym to on jest ostoją. Twój facet może czuć, że bez nimbu bycia niepokonanym straci twoje zaufanie. Brak zaufania, w chwili kryzysu spoza związku, był koronnym powodem późniejszego rozwodu moich rodziców, więc nie jest to wykluczone.

Gość gość
10'35 nie masz co robic,że podbijasz to provo?

Gość Lidka86
Ale dobrze. Teppic uświadamia mi pewne rzeczy. Jestem osobą wrażliwą ale pragmatyczną. Tak, myślę, że taka wizyta być może przydałaby się nam obojgu. On nie ma do mnie zaufania w kwestii mojej reakcji na pewne wyznane mi rzeczy, ja nie mam zaufania, ponieważ tego nie robi. Uważam, że poniża mnie opowiadając o tym komuś innemu. Czuję się niewytarczająco dobra dla niego.

Gość Lidka86
Wizyta u specjalisty t czubek lodowy niedopowiedzeń z jego strony. Ja opowiadam o najmniejszym detalu z życia, rozmów, on to trzyma dla siebie? czy tylko dla siebie?

Gość gość
Lidzia, popraw styl,bo slabo piszesz to prowo,naprawdę.

Gość Lidka86
A da się to usunąc?

Gość gość
Trzeba myśleć przed założeniem dennego tematu a nie po.

Gość gość
To wcale to nie znaczy. Ja byłam ostatnio u Dr Frątczak w MedArt, bo też miałam problemy. .Bardzo polecam osobom, które chcą skutecznie rozwiązać swój problem, jednocześnie w atmosferze zrozumienia.

Gość gość
Nie jestes specjalista wiec we wszystkim nie jestes mu w stanie pomoc,a ty się tez do jakiegoś zapisz skoro masz taki pogląd na te sprawy