Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po 12 latach już nie pale :)

Polecane posty

Gość gość
11:23 wierz mi kochana ze niepalący maja inne nałogi. Ja na przykład byłam uzależniona od słodyczy i kawy. Jak odstawiłam kawe na tydzień czułam się jakbym miała kaca, do tego ten straszny ból głowy. Domyślam się ze rzucanie palenia to podobne tortury. Ale warto! Dla zdrowia!

Gość gość
Wiecie co najgorsze jest to ,że z mężem paląc 3paczki fajek dziennie przez 5 lat wypaliliśmy ponad 70.000zł! Co za paranoja :/

Gość gość
dziś Wiem każdy nałóg który zaczyna ingerować w nasze życie i zdrowie jest sporym wyzwaniem. Z kawy nie rezygnuje narazie nie widzę ku temu powodów ale kto wie może i z nią będzie trzeba się rozstać.pozdrawiam

Gość gość
Mi kawa szkodzi bardzo i to jest największe diabelstwo w moim życiu. Fajki rzuciłam dawno temu, jeszcze za młodu, a tego sukinsyństwa nie potrafie jakoś wywalić ze swojego życia. Mam wrażenie że tylko to mi w życiu zostało, nic innego mnie nie cieszy, nawet zakupy.

Gość gość
Właśnie kawa nie zawsze szkodzi, dla niektórych jest nawet korzystna, ale ja mam wrzody na żołądku, które kawa bardzo podrażniala. Uwielbiam jej smak, ale po wypiciu zawsze cierpiałam.

Gość gość
11:33 to teraz zamiast na fajki, odkładaj to do skarbonki. I nie tak tylko umownie ale fizycznie wrzucaj pieniądze. Potem przelicz ile będzie za 5/10/15 lat i zaplanuj jak to z mężem wykorzystacie.

Gość gość
Na pewno jest jakiś sposób jeżeli ci tak bardzo szkodzi to po co w tym tkwić? A jak ci szkodzi?Podobne jak z paleniem jeżeli ze chcesz to przestaniesz sięgać po kawę tylko musisz odpowiedzieć sobie po co ją pijesz i co ci daje? I czy na pewno bez kawy nie można żyć? Jest dużo osób nie pijących ja wiem ,że uzależnienie od kawy jest realne, a spożywanie jej daje fałszywe poczucie przypływu energii ale na pewno można ją rzucić ;)

Gość gość
gratulacje. też rzuciłam to swinstwo. Nie pale 3,5 roku, a ciągnąć do palenia przestało mnie po 3 latach. w końcu jestem uwolniona.

Gość gość
A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? Wystartował już nowy nabór !!! Nowe ciekawe Kierunki  Szukasz ciekawego kierunku i potrzebujesz legitymacji? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893

Gość gość
dziś Dobra robota ;) też zaczynam doceniać wolność szczególnie w typowych sytuacjach nie komfortowych dla palących.Basen,klub czy uroczystości rodzinne ..nie muszę się martwić gdzie i kiedy zapalić bo już nie pale :D

Gość gość
Gratuluję