Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 39 lat , mąż nalega na drugie dziecko

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mu strzelilo do głowy. Mówi o tym cały czas, jak otwiera oczy i jak już zamyka. Myślałam , że po miesiącu mu przejdzie a tu się nie zapowiada.

Gość gość
Kryzys 40 latka , chce się odmlodzic , albo odwrócić twoja uwagę od czegos...

Gość gość
A ile ma pierwsze i czy ty masz ochotę być w ciąży?

Gość gość
dziecko postarza a nie odmładza. po pierwszym roku z pierwszym wyglądała m jak .ona starszą siostra

Gość gość
8 lat , a ja raczej Nie

Gość gość
powiedz mu że ryzyko zajścia w ciąże w tym wieku .

Gość gość
A jak się zabezpieczacie? Bo wiesz on może myśleć że starcie się o dziecko a ty możesz być zabezpieczona i w ciążę nie zajść ;). Wilk syty i owca cała ;). Jeśli nie chcesz to nie wchodź w to. Ale jeśli myślisz o tym że fajnie by było to do roboty niema na co czekać :)

Gość gość
ojojo, miałam 39 lat jak urodziłam drugie wiem, wiem, jestem staruszka i już, ale nikogo nie słucham

Gość gość
Ale twoje dziecko się naslucha

Gość gość
Wyolbrzymiacie z tym nasłuchiwaniem się. Ja nie pamiętam aby ktokolwiek z mojej młodości ruszał takie tematy. Dla nas wszyscy rodzice byli starzy i nawet nie był to ciekawy temat do rozmowy. Mieliśmy ciekawsze rzeczy do omawiania

Gość gość
moje się nie nasłucha, starszy był urodzony przeze mnie w wieku 34 lat i nie słucha żadnych takich rzeczy w szkole, a są mamusie i dwudziestoletnie i takie w moim wieku o mamach nie ma wcale dyskusji, wiec spokojna twoja niemyta poza tym, wyglądam niestety lepiej niż niejedna z młodszych mamuś w klasie - wiem, ze tak się tylko mówi, ale tak niestety w moim przypadku jest, jestem ładna, szczupła i pięknie zawsze ubrana, wysportowana niestety, bo takie czasy, że trzeba i już chociaż, moja koleżanka jest rok młodsza i ma dziecko w tej samej klasie co mój syn i niestety niezadbana wcale, ale 15 lat temu wyglądała podobnie, wiec o czym tu mowa?

Gość gość
Jak byłam w zerówce to po koleżankę przychodziła kobieta i myślałam ze to jej babcia. Raz zobaczyłam ze ta pani przyszła, pobiegłam do kolezanki i powiedziałam ze jej babcia już jest po nią a ona na to ze to jej mama. Zrobiło mi się głupio :( mam nadzieje ze nie powiedziała tego mamie :(

Gość gość
Mnie matka urodziła jak miała 40 lat i co prawda nikt o tym nie rozmawiał w mną, nikt się nie smialale dzieci często mówiły mi np " Iza, babcia po ciebie przyszła..."

Gość gość
dawaj mu dupkę to nie będzie marudził.

Gość gość
Daj spokoj w tym wieku tez nie chciałabym miec juz dziecka . Dla mnie matka w wieku 40 jest stara . Tylko dziecka szkoda.