Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka mojego chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam problem. Ja i moj chlopak mamy po 21 lat i jestem z nim od 3 lat. Matka mojego chlopaka ma prawie 50. Ogolnie jest bardzo atrakcyjna kobieta. Ale jest tez bardzo "mlodziezowa" - potrafi ubrac szpilki 15 cm i krotka sukienke i isc na balety. Ale nie w tym rzecz. Jest rozwodka. Problem w tym, ze ona w ogole nie ma problemu aby chodzic nago przy moim chlopaku. Wrecz dumnie krazy. Potrafi bez bluzki i stanika wejsc do jego pokoju aby sie o cos zapytac. chodzenie bez majtek jest dla niej normalka. Moj chlopak sie strasznie krepuje i nie raz z nia o tym rozmawial ale to nic nie dalo. Dopiero od momentu kiedy zaczelam dluzejprzebywac u niego - zaprzestala. Dziwnym trafem opowiada mi o swoich "podbojach" i problemach intymnych ale wstydzi sie tak przede mna chodzic. Ostatnio nawet gdy moj chlopak wyszedl, (ona myslala ze jestem z nim) wparowala nago do pokoju, ale gdy tylko mnie zobaczyla odrazu wyszla, ubrala sie i wrocila. Byly tez sytuacje gdzie nosila jego bokserki. Jest tez bardzo zazdrosna, chociaz stara sie tego nie okazywac. Nie wiem co o tym myslec.

Gość gość
chore

Gość gość
up

Gość gość
odpowie ktos?