Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego30 letnie kobiety uwazaja sie za mlode?

Polecane posty

Gość gość

:O No mlode juz nie jestescie, nie mam zamiaru mowic ze stare tez, ale jak slysze mam 30 lat ale wygladam na 19, to po prostu to jest zalosne.

Gość gość
ale jak slysze mam 30 lat ale wygladam na 19, to po prostu to jest zalosne. x Może żałosne, ale prawdziwe w części przypadków. I co zrobisz? Zazdrościsz? O co masz ból zada tak właściwie?

Gość błękitnaa
No owszem, to jest żałosne.

Gość gość
Ja się uważam za młodą bo młodo jeszcze wyglądam, słyszę to czesto, znam i młodsze dziewczyny które wyglądają przynajmniej o kilka lat więcej, to nie kwestia wieku tylko stylu zycia i genów. Nie mam zamiaru przejmować się wiekiem wcześniej niż po 50tce jeśli dożyje :)

Gość gość
A ile masz lat. W wieku 30 lat, to ja byłam dzieciakiem i mentalnie i jeżeli chodzi o wygląd. Zdradzę ci sekret, ludzie czują się młodo również w wieku 40 czy 60 lat, pożyjesz, zobaczysz

Gość gość
prawiki to sfrustrowana grupa facetow, ktorzy lubia dogryzac kobietom

Gość gość
Ja mam prawie 40 a wyglądam na 25 max. Tak wyglądam, tak się zachowuję, tak się ubieram, jak niby inaczej mają oceniać mój wiek inni ludzie, zwłaszcza ci którzy widzą mnie pierwszy raz. Dopiero niedawno zaczęłam używać kremów do twarzy innych niż zwykła nivea czy oliwkowa ziaja. Takich niby lepszych, nadal nie widzę żadnej różnicy :D Mam dziecięcą twarz, jestem szczupła i wysoka, mam krótkie włosy. Nie mam ciężkich zobowiązań w życiu, głównie poświęcam się pracy, która daje mi satysfakcję, mój młodszy 5 lat facet żyje tak samo, mieszkamy razem.

Gość gość
Prawda jest taka ze kobiety do 40 maja bardzo duze powodznie. A ze jacys frustraci na kafe sa odrzucani przez 30 to sie pozniej zala i zakladaja takie durne tematy. Znam naprawde mase super ladnych 30 ktore na kazdym kroku sa podrywane prze tlumy facetow. Po 40 uroda sie konczy i wtedy zupelnie nikt takich nie chce oprocz calej masy internetowych zboczencow na jedna noc.

Gość gość
09.23 Moja mama 60+ i teściowa 55+ narzekają strasznie na swój wiek i wygląd i już jedną noga szykują się na drugi świat.. Obawiam się że się zaraże tym podejściem. Dzięki Bogu że są też normalni ludzie :)

Gość gość
Ja mam 30 moja partnerka 42 uwielbiam ma tak mlode piekne cialo bo dba o siebie a seks mistrzostwo swiata nie wiesz czlowieku co wypisujesz za brednie

Gość gość
dozyjesz to zrozumiesz. Inna sprawa, ze faktycznie nie ma co udawać ze sie wygląda na 19, ale to często jest wiek w który np wiele osób nie pozna czy ma sie 30 , czy jeszcze jest sie na studiach

Gość gość
my sie nie uwazamy za mlode , my mlode jestesmy ! jeszcze polowa zycia nie minela, mlodosc, mlodosc, mlodosc, jestesmy ciaglen mlode i ladne

Gość gość
Skończyłam 30 w styczniu i nie doznałam żadnej traumy (wiem, ze niektóre kobiety doznają depresji, ze koniec 2 z przodu i bardzo przezywają te urodziny:P). Czuje sie normalnie.

Gość gość
kolejny temat, ktory mnie utwierdza w tym, ze prawiki to tępe jełopy, tak puste tematy zakładacie prawiki na tym forum, ze zalosc, zalosc i jeszcze raz zalosc, nic dziwnego ze zadna normalna was nie chce, ogarnijcie sie zyciowo, bo cale zycie bedziecie posmiewiskiem:O

Gość gość
Niektorym się zdarza i to wcale nie jest takie niesamowite. Mialam wykłady z kobietą po 30 ktora wygladała na 19, miala taki rodzaj urody po prostu (okrągła twarz, wielkie oczy) który sprawial, że wyglądała trochę jak dziecko.

Gość gość
Ja nie widzę różnicy 19 czy 30, obie młode :) Zapraszam tutaj http://e-m2m.pl/5b02c9195bb00 . Często to właśnie 19 mają sporą nadwagę.

Gość gość
Spójrzcie chociażby na uczestniczki pierwsza modelka plus size czy jakość tak. One wszystkie wyglądają na 30-35, a mają 18 czy 19 do 25 maksymalnie chyba. I co?

Gość gość
A dlaczego mam sie uważać za starą? Nie wyglądam już na 19 lat, ale ludzie najczęsciej mysla, ze mam okolo 25 , wiec i tak nie jest zle. Poza tym przyjmując, że kobiety dożywają około 80- kilku lat, to mam się w wieku 30 uważać za starą? To byc może nawet nie jest połowa mojego życia, a jesli dozyje 90-tki to moze tylko 1/3 Obiektywnie starszy człowiek wg mnie ma 60, 70 lat i powyżej, co tez nie oznacza ,ze w tym wieku juz nic nie moze zdzialac

Gość gość
No tak, bo po 30 to juz tylko miejsca na cmentarzu szukac:) Poza tym atrakcyjna kobieta w kazdym wieku bedzie miala powodzenie u rowiesnikow.

Gość gość
co za roznica na ile lat kobieta wyglada, majac 30 lat jest mloda, starosc zaczyna sie po 60 stce

Gość gość
Zresztą gdyby kobieta miała się czuć staro w wieku 30 lat, to co miałaby powiedzieć w wieku 40, 50? No i czasy sie tez zmienily. Im nowoczesniejsze panstwo tym ta granica przesuwa sie do przodu np. w jakimś zacofanym kraju typu Białoruś, czy Somalia w Afryce, 50-letnia kobieta jest już stara, a np. w Hollywood taka 50-letnia Halle Berry wygląda jak całkiem mloda kobieta i tak sie pewnie tez czuje

Gość gość
gość dziś pechowiec.gif No mlode juz nie jestescie, nie mam zamiaru mowic ze stare tez, ale jak slysze mam 30 lat ale wygladam na 19, to po prostu to jest zalosne. x zalosny to ty jestes i przede wszystkim malo wyedukowany

Gość gość
A ja myślę, że autor to jest po prostu hejterem i jego celem jest wpedzenie kogos w kompleksy. Tak samo jak wszystkie tematy ,że np. Polki sa brzydkie itd.

Gość gość
Bo sa mlode i piekne !Starosc to staroswieckie poglady.

Gość gość
noooo niestety ale od razu widac ze kobieta 30 lat nie ma 18, chocby byla najladniejsza, a co dopiero mowic ze 40 latka wyglada co NAJMNIEJ na 25. Haha... Sorki ale cos okropnego.

Gość gość
A to stare są?- to może podaj od kiedy zaczyna się według Ciebie starość.

Gość gość
no stare... od 30 caly biochemia spowalnia, idzie starosc, kazdy po 30 sie starzeje. zycie jest do 30