Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego30 letnie kobiety uwazaja sie za mlode?

Polecane posty

Gość gość
Ruddaa dziś W tym roku stuknie 32 lat.... ....czuje się i wyglądam lepiej niż 18-tka. Wyglądam na tyle ile mam" x co za kretynka to pisala? ty czytasz sama siebie?:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Normalnie napisała. Ma 32 lata i dalej pisze, ze wygląda na tyle co ma. Masz braki w rozumowaniu czy co?

Gość gość
Normalnie napisała. Ma 32 lata i dalej pisze, ze wygląda na tyle co ma. Masz braki w rozumowaniu czy co?

Gość gość
Bo są młode.

Gość gość
14:19 Ty się tak nie puszczaj bo bedziez miał problem że znalezieniem wartościowej kobiety. - nie puszczzam sie tylko widze prawde, korzystam z zycia poki moge za 5 lat zadna 20 latka nie zgodzi sie na seks ze mna bo beda mlodsi wiec uzywam poki moge. Pozycja spoleczna i kasa to czesto malo liczy sie mlodosc

Gość gość
gość dziś Normalnie napisała. Ma 32 lata i dalej pisze, ze wygląda na tyle co ma. Masz braki w rozumowaniu czy co? buhahahaha kolejna madra inaczej albo ruda z goscia :D

Gość gość
16:09 Hehe widzę że zatkało hehehe

Gość gość
16:07 To nisko się cenisz że się dajesz tak zaliczać panienkom.

Gość gość
16:07 To nisko się cenisz że się dajesz tak zaliczać panienkom. -ojj kobiety, a wy dajecie sie zaliczac facetom, wiec po co ta gatka?

30 lat to sam środek wieku reprodukcyjnego, więc taka kobieta, jak najbardziej może uważać się za młodą, w przeciwieństwie do kobiety 40+, która, jeśli zajdzie w ciążę, to urodzi dziecko z downem...

Gość gość
"w przeciwieństwie do kobiety 40+, która, jeśli zajdzie w ciążę, to urodzi dziecko z downem..." X A ja znam kobiety 40+ które urodziły zdrowe dziecko i kobiety 30- które urodziły z downem.

Gość gość
"nie puszczzam sie tylko widze prawde, korzystam z zycia poki moge za 5 lat zadna 20 latka nie zgodzi sie na seks ze mna bo beda mlodsi wiec uzywam poki moge. Pozycja spoleczna i kasa to czesto malo liczy sie mlodosc" X Ale nie pisałeś, że masz 30 lat?- jeżeli tak to przecież jesteś stary, więc o jakiej młodości piszesz. Dziwne teraz pokolenie 20latek - jak ją miałam tyle lat to w życiu bym nie poszła do łóżka takim 30letnim facetem ( taki to już powinien być w jakimś stałym związku a jak nie jest to znaczy, że jakiś wybrakowany i nie ma co go ruszać).

Gość gość
30 lat to mloda kobieta, ale po 35 juz sie sypie i zdrowie i wyglad, wiem po sobie.w wieku 30 lat rzeczywiscie wygladalam na 20, dbalam o wyglad, chodzilam na imprezy, cieszylam sie zyciem, a teraz mam 37, opadajaca twarz i indycza szyje, zalezy mi tylko zeby pozbyc sie paru chorob, wszystko jedno jak wygladam, nie maluje sie, kupuje najtansze ciuchy byle byly wygodne, najchetniej bym siedziala w domu.Przychodzi kazdemu taki moment, autorce zapewne juz po skonczeniu 20 bo juz nie jedynka w pierwszej cyfrze, niektorym szczesliwym dopiero po 50, zazwyczaj 35-40

Gość gość
Ale nie pisałeś, że masz 30 lat?- jeżeli tak to przecież jesteś stary, więc o jakiej młodości piszesz. Dziwne teraz pokolenie 20latek - jak ją miałam tyle lat to w życiu bym nie poszła do łóżka takim 30letnim facetem ( taki to już powinien być w jakimś stałym związku a jak nie jest to znaczy, że jakiś wybrakowany i nie ma co go ruszać) - przeciez mowie ze juz jestem calkiem stary to nie to samo, co ma sie 25 lat, a ja zwiazku nie szukam nie jestem wybrakowany po prostu nie daje doic sie z kasy ktora nie spada z nieba tylko trzeba na nia pracowac. dlatego wole wolny seks

Gość gość
Praktycznie zawsze się wygląda na swój wiek. Nawet jeśli kobieta jest zadbana, młodzieżowo się ubiera, ma szczupłą figurę to choćby nie wiem jak zaklinala rzeczywistość wygląda na swoje lata no może się odmlodzic max do 5 lat jeśli się bardzo stara, więcej już nie. Z bliska już widać cera 30 czy 40 latki jest już inna niż 20 latki. Tak samo jędrność ciała jest już gorsza, są zmarszczki wokół oczu itd. Można dbać o siebie i wyglądać parę lat młodziej ale błagam nie piszcie ze w wieku 40 lat wygladacie na 25 bo to już zaklinanie rzeczywistości.

Gość gość
"błagam nie piszcie ze w wieku 40 lat wygladacie na 25 bo to już zaklinanie rzeczywistości." X A kto tak tu pisał????

Gość gość
17.11 ktoś tam wyżej

Gość gość
gość dziś Ja mam prawie 40 a wyglądam na 25 max. Tak wyglądam, tak się zachowuję, tak się ubieram, jak niby inaczej mają oceniać mój wiek inni ludzie, zwłaszcza ci którzy widzą mnie pierwszy raz. Dopiero niedawno zaczęłam używać kremów do twarzy innych niż zwykła nivea czy oliwkowa ziaja. Takich niby lepszych, nadal nie widzę żadnej różnicy smiech.gif Mam dziecięcą twarz, jestem szczupła i wysoka, mam krótkie włosy. Nie mam ciężkich zobowiązań w życiu, głównie poświęcam się pracy, która daje mi satysfakcję, mój młodszy 5 lat facet żyje tak samo, mieszkamy razem.

Gość gość
"przeciez mowie ze juz jestem calkiem stary to nie to samo, co ma sie 25 lat, a ja zwiazku nie szukam nie jestem wybrakowany po prostu nie daje doic sie z kasy ktora nie spada z nieba tylko trzeba na nia pracowac. dlatego wole wolny seks" X A to uważasz, że kobieta nie jest w stanie zarabiać tyle żeby się utrzymać tylko potrzebuje do tego faceta?- dziwne teraz to pokolenie.

Gość gość
Do 20 lat- młodziutka lub bardzo młoda 20-25 bardzo młoda 26-30 młoda 31-40 jeszcze młoda 41-50 w średnim wieku Od 50 do 60 starsza Powyżej 60-65 stara

Gość gość
A to uważasz, że kobieta nie jest w stanie zarabiać tyle żeby się utrzymać tylko potrzebuje do tego faceta?- dziwne teraz to pokolenie. x moze i tak... czesto za malo i potrzebuje do tego pensji faceta, czesto slysze jak zona mojego brata chwali sobie z nim malzenstwo bo DWIE PENSJE, ja pozatym chce miec kilka kobiet naraz, jesli sie udaje to nawet sypiam z 3 czy 4 kobietami w tym samym okresie, nie chce miec jednej, jak sie postarzeje to sie ozenie z jakas na stale bo bedzie ciezej wyrwac cos na seks, zycie. to ile ty masz lat ze nei z twojego pokolenia 60?

Gość gość
17.08 to samo tyczy się facetow- włosy juz nie takie geste, często 30+ to już łysina, brzuchy piwne rosną, robią się buraczane twarze, nie to co młode, świeże rysy twarzy 20-latka.

Gość Hengist
"A ja znam kobiety 40+ które urodziły zdrowe dziecko i kobiety 30- które urodziły z downem" Tak tak, a świstak siedzi i zawija w sreberka...

Gość Ruddaa
15:27 a Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Pisałam o sobie ze wyglądam lepiej teraz niż gdy miałam 18 lat :/ tak w przełożeniu dla niekumatych.

Gość gość
Rany, jakie to wszystko piękne i młode ;) ja mam 26, ludzie dają mi około 30. Pracuję z ludźmi, pełen przekrój społeczeństwa i wierzcie mi, zwykle wyglądacie na swój wiek lub starzej. Po prostu z powodu ogólnej sraki nad kompleksami bab każdy kogo pytacie na ile wyglądacie odejmuje wam 5-10 lat. Ja też tak robię, niech się cieszą. Wróć - ostatnio wydziałam kobietę, zadbana, trójka dzieci i pomyślałam, że gówniara 20-paroletnia, a tu zonk, 42. To WYJĄTEK, codziennie widzę po 10-30 kobiet i to wciąż jest wyjątek.

Gość gość
coz ja mam 37 lat I zwykle slysze ze wygladam na tuz po 30- max 32-33. jak urodizlam dziecko maja 28, to m idawali niektorzy nawet I 21 za wyglad. ha 168 cm, waga 58-59 kg (w porywach do 60). a jak mialam 20 lat wazylam 61... teraz mam tez dluzsze wlosy ... ladnniejsza cere (bez pryszczy) itd :)

Gość gość
Ja jestem tez zonk, wygladam na 32 gora a mam 41.

Gość gość
dziś slyszysc to co chcesz uslyszec

Gość gość
"moze i tak... czesto za malo i potrzebuje do tego pensji faceta, czesto slysze jak zona mojego brata chwali sobie z nim malzenstwo bo DWIE PENSJE, ja pozatym chce miec kilka kobiet naraz, jesli sie udaje to nawet sypiam z 3 czy 4 kobietami w tym samym okresie, nie chce miec jednej, jak sie postarzeje to sie ozenie z jakas na stale bo bedzie ciezej wyrwac cos na seks, zycie. to ile ty masz lat ze nei z twojego pokolenia 60?" X W życiu nie przyszło by mi do głowy chwalić małżeństwo jedynie z powodu 2 pensji. Znałam faceta z takim podejściem ja Ty (z klasy)- od jakiegoś czasu już lasek nie wyrywa, nikogo na stałe nie ma (w pewnym wieku to już nie jest takie latwe) i seksu też już nie ma (czasami mu się trafi jakaś zdesperowana z masakrycznym wyglądem- sam tak mówi). No może Tobie uda się ożenić potem z jakaś w miarę wyglądającą kobietą - jemu nie wyszło. A 60 jeszcze nie mam - brakuje mi jeszcze 16 lat.

Gość gość
A ja znam kobiety 40+ które urodziły zdrowe dziecko i kobiety 30- które urodziły z downem" Tak tak, a świstak siedzi i zawija w sreberka... X Najwyraźniej u Ciebie w głowie jeżeli nie wiesz o zdrowych dzieciach urodzonych po 40. Osobiście bym nie chciała już w tym wieku wchodzić w pieluchy, ale niektóre kobiety rodzą i dzieci są zdrowe. To uważasz że wszystkie dzieci z downem urodziły kobiety po 40?- jeżeli tak, to si mylisz