Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego30 letnie kobiety uwazaja sie za mlode?

Polecane posty

Gość Ruddaa
W tym roku stuknie 32 lata :) czuje się i wyglądam lepiej niż 18-tka. Wyglądam na tyle ile mam. Czuje się młodo. Faceta mam, dziecko mam, pracę jako taka mam, chatę na kredyt mam. Baaa jako starucha ośmielam się myśleć o drugim dziecku ooo :D

Gość gość
"zycie jest do 30" X Współczuję krótkiego życia- ja tam planuje pożyć dłużej i jak narazie dobrze mi idzie.

Gość gość
Dobra zeby nie bylo ze to tylko o kobietach bo faceci to samo, chodzi mi o to ze lykacie te zbdury co wam mowimy, ze ojej wygladasz na 18 albo 20 aby tylko was przeleciec

Gość gość
1. Kobiety w Polsce żyją średnio 81,9 lat. 2. Mężczyźni w Polsce żyją średnio 73,9 lat. 3. Biorąc pod uwagę powyższe, 30 letnia kobieta w Polsce jest młodsza od swojego 30- letniego rówieśnika, bo przeżyła mniejszy procent życia od niego. 4. Trzeba wybaczyć sfrustrowanym mężczyznom zakładającym takie bzdurne tematy jak ten. Dlaczego ? Ponieważ w grupie wiekowej do 48 lat, a więc w wieku kiedy najintensywniej szuka się 2 połowy, na 100 mężczyzn przypada tylko 97 kobiet, co bywa dotkliwe, gdy okazuje się, że nie dla każdego mężczyzny przypisana jest kobieta. No chyba, że szuka się takiej mocno starszej w wieku swojej mamy. Bo tutaj to jest urodzaj. W rocznikach 70 i więcej na 100 mężczyzn przypada 176 kobiet.

Gość dlugowlosa  na szpilkach
Jak smiesz miec fajne zycie po 30 tce Rudaa?;) Moralnosci nie masz zadnej :P

Gość gość
Biorąc pod uwagę powyższe, 30 letnia kobieta w Polsce jest młodsza od swojego 30- letniego rówieśnika, bo przeżyła mniejszy procent życia od niego x w jej marzeniach :O

Gość gość
"zycie jest do 30" X Współczuję takiego krótkiego życia. Jakoś udało mi się przeżyć dzień mojej starości już jakiś czas temu i o dziwo nadal czuje się młoda- nie twierdzę, że wyglądam jak bym miała dużo mniej lat, ale jak patrzę na ołuszczone 20latki to wolę moje ciało (nawet po 2 ciążach)

Gość gość
nie twierdzę, że wyglądam jak bym miała dużo mniej lat, x wlasnie... ale ja mowie o tych co zaklinaja sie ze wygladaja na 20 majac 40. Sorki ale to widac, po cerze, sam nigy nie widzialem 30 wygladajacej na 20 a te co tak mowia to po prostu narcystyczne baby

Gość gość
11.28 . To nie marzenia, to statystyka :)

Gość Ruddaa
Długowłosa no właśnie się ośmielam :D. Facet zadowolony bo jakoś pomieszalo mi się w sprawach seksu. Przed 30-tką nie miałam takiej ochoty na seks, eksperymenty i jakoś tak jest lepiej :D Jako 18-tka wieczne kompleksy brak wiary w siebie. Jako 30-tak przewrót o 180 stopni. Znam swoją wartość, atrakcyjność, wkońcu zauważam spojrzenia obcych facetów. No fajnie jest ;) Może byłabym wieczną znudzona 32 letnia singielką nie majacej perspektyw na rozsądnego faceta pewnie myslalabym o sobie inaczej :)

Gość gość
statystyka to marzenia Ty zarabiasz 2 000 a Twoj szef 98 000, w firmie jest was dwoch wiec statystycznie zarabiasz 50 000, statystycznie tez jestes gejem, chinczykiem, fanem Justina Bibera itd

Gość Ruddaa
I serio teraz młode dziewczyny robią się na sztuczne stare baby ;) ja się nie wpisuje w te kanony bo jestem raczej naturalną. No ok też mnie śmieszą kobiety które wyglądają na swoje lata ale wypierają się tego. Tak jak Rozenek ma chyba 40 a twierdzi ze lubi wyjeżdzać za granicę bo dają jej tam 25 lat taaa; ) ale tu mowa o takich 40+ bo w większości przypadków zadbane kobiety 30+ nie różnią się zbytnio od tych koło 30. I jako kobieta ciężko mi w dzisiejszych czasach określić wiek kobiety bo te wg mnie które są po 30 są grubo przed.

Gość gość
gość dziś pechowiec.gif No mlode juz nie jestescie, nie mam zamiaru mowic ze stare tez, ale jak slysze mam 30 lat ale wygladam na 19, to po prostu to jest zalosne. xxxxx Bo są młode. Stare sa dla 17 letnich zapryszczałych onanistów, albo dla 30letnich facetów, których nikt nie chce i muszą sobie poprawić humor.

Gość gość
Jezusicku panowie, a kto wam broni brac sobie z a żony/ dziewczyny/kochanki/konkubiny 20ki? Maks 25 latki? Zamiast tego siedzicie na forum i obrażacie babki po 30 stce? Co was do chuja wacława obchodzą 30ki??? Bo nie kapuję ???? Wez sobie jeden z drugim poderwij taką 21 latkę i po sprawie. Co za problem pytam się???

"Jako 18-tka wieczne kompleksy brak wiary w siebie. Jako 30-tak przewrót o 180 stopni. Znam swoją wartość, atrakcyjność, wkońcu zauważam spojrzenia obcych facetów. No fajnie jest " I tak ma byc ! :) Grunt to byc w zyciu szczesliwym !

Gość gość
Znów mitomaniaczki i trolle :D tak tak 30 latka nie jest staruchą ale i nie dzieckiem .Ani nastolatką ,bo to niektóre sugeruja :P

Gość gość
Chciałabym mieć znów 30 lat. Jak ja byłam wtedy młoda. a ja głupia uważałam wówczas, ze jestem ju z taaaka stara :D ;D

Gość gość
Wg mnie 30-40 lat to jest najlepszy okres w życiu kobiety. Większość z nas naprawdę nie czuje się tak cudownie mając te 20 lat, brakuje pewności siebie, która wbrew pozorom wzrasta z wiekiem, jeżeli mamy powodzenie, to nie do końca wiemy co z tym zrobić i jak je najlepiej wykorzystać. Można by tak długo. A w ogóle to są osoby, które już w młodym wieku czują się stare, osobowość plus trudne życie i pewnie masa innych czynników, ale znam sporo osób, które zawsze mają apetyt na życie. Moja babcia lat 90 nadal ma młody umysł, szkoda, że ciało słabe. Dla mnie 60 latka to nadal jest młoda kobieta i przykre jak ktoś w tak młodym wieku tetryczeje. Nie mówiąc już o młodych ludziach lat 30, a mentalnie starych i zacofanych, co również autor odstawia. A niechęć prawiczków do 30stek rozumiem, sami w tym samym wieku co one i zero szans na taką, więc się diwartościowują. U tych 20 tek zresztą zero szans, no dla takich 30 latek żyjący jak nastolatek, to jest creep po prostu.

Gość gość
"ale ja mowie o tych co zaklinaja sie ze wygladaja na 20 majac 40. Sorki ale to widac, po cerze, sam nigy nie widzialem 30 wygladajacej na 20 a te co tak mowia to po prostu narcystyczne baby" X No fakt- najlepszą cerę miałam właśnie w wieku ok 30 lat (nastąpił koniec z pojawiającymi się co jakiś czas wypryskami). Teraz bywa, że 20latki mają taką tapetę, że ciężko nawet odnieść się do cery.

Gość gość
jak kobieta moze byc stara w wieku 30 lat skoro zyje ok 80? przeciez to nawet nie polowa jej zycia. polowa zycia przypada na 40 lat czyli wiek sredni a 30 to ma byc starosc? :D ha ha ci faceci to sa tak tepi i niedouczeni ze szok:O

Gość gość
30 taka to mloda kobieta :) wracajcie pryszczate prawiczotrzepy do nauki bo wstyd jak gebe otwieracie

Gość gość
Rzadko tu pisze ale zabiore glos. Prawikiem dawno nie jestem.\ Powiem ze jakos w grudniu widzialem z daleka piekna kobiete na kasie, pytalem kto to, znajoma powiedziala mi ze ma 30 lat, mowie ale piekna wyglada na 20. Kiedy zobaczylem ja z bliska.... no coz... porazka. Twarz pelna zmarszczek, naprawde widac ze kobieta juz ma te 30 lat i ta naprawde byla taka 10. na 10. Wiec co maja powiedziec te brzydsze? Coz spotkalem sie z nia kilka razy, w tym samym czasie spalem tez z 21 latka. Cialo bez porwnania wiec. Kobiety, sory ale mylicie sie i mysle ze tak to jest. Po prostu tak jest. To nie hejt, to ocena sytuacji, dlaczego prawde ktora nie jest wam na reke nazywacie hejtem? wytlumaczcie to

Gość gość
dziś jaki hejt? wy tylko jakies brednie wypisujecie Powtorze ci jeszcze raz, my nie uwazamy sie za mlode, my mlode jestemy, 30 lat to mlodosc z biologicznego punktu widzenia. A to ze bardziej ci sie podoba 21 latka to twoja sprawa, co nas to obchodzi?

Gość gość
biologicznie to starosc bo wszystkie procesy hormonalne spadaja, czlowiek pierwotny nawet do 3- stki nie dozywal wiec kazdy sie starzeje, faceci tak samo, przeciez ja tez majac 30 juz jestem podstarzaly co sie czuje i nie zmieni tego magiczna dieta ani cwiczenia, metryka jest metryka

Gość gość
14:19 Ty się tak nie puszczaj bo bedziez miał problem że znalezieniem wartościowej kobiety.

Gość gość
"Twarz pelna zmarszczek, naprawde widac ze kobieta juz ma te 30 lat i ta naprawde byla taka 10. na 10. Wiec co maja powiedziec te brzydsze?" X 30 lat i twarz pełna zmarszczek - no to współczuję kobiecie.

Gość gość1123
powiedzmy ze do 25 roku zycia 5 na 10 kobiet wyglada bardzo dobrze natomiast po 30, ta liczba z spada moze do 2 na 10 sam mam 28 lat, obserwuje swoje rowiesniczki i naprawde z mega atrakcyjnych lasek na przestrzeni kilku lat zrobily sie bardzo przecietne babska... - nadwaga - najczesciej - krotkie wlosy - garderoba jak u starej baby, a jeszcze 4 lata temu legginsy, szorty, miniowy itp. - twarz juz nie ta sama co u 24 latki...i to od razu widac po oczach, delikatnych zmarszczkach w okol ust i oczu kobiety moga sie pocieszac, ze ktos tam im daje 7 lat mniej niz maja...ja tez zawsze klame i kazdej daje kilka lat mniej podczas rozmowy, a dobrze wiem ze wyglada mi na np. 32, a mowie 25...

Gość gość
"biologicznie to starosc bo wszystkie procesy hormonalne spadaja" X Naprawdę 30 lat to biologiczna starość?- podaj może jakiś artykuł naukowy potwierdzający twoja wersję, bo ja jakość nie mogę znaleźć

Gość gość
A 30 letni facet to wygląda tak samo jak miał 20 lat. Ogarnijcie sie. Tez macie juz zmarszczki i siwe wlosy. Duzo z was juz lysieje. Kondycja jesli sie nie cwiczy tez spada. Jedna i druga płeć się starzeje Zapytajcie 20 latek jak one widza facetów po 30 to się zdziwicie. A jeszcze jsk 30latek ma mentalność 20 latka to jest już prawdziwy okaz przyrodniczy Masz kasę i pozycję i wysportowane ciało to możesz się po 30 ubiegać o 20 latke. Inaczej pozostaje Ci tylko pomarzyć sobie. A jak znam zycie to takie tematy zakładają faceci których żadna nie chce. I 20 i 30latka. Dla 20 ki za stary a dla 30 nie nadaje się na życiowego partnera bo jest nieogarnięty. Czas spojrzeć prawdzie w oczy. 20 latki zostawcie 20 latkom albo ogarniętym życiowo mężczyznom.

Gość gość
"powiedzmy ze do 25 roku zycia 5 na 10 kobiet wyglada bardzo dobrze natomiast po 30, ta liczba z spada moze do 2 na 10 sam mam 28 lat, obserwuje swoje rowiesniczki i naprawde z mega atrakcyjnych lasek na przestrzeni kilku lat zrobily sie bardzo przecietne babska... - nadwaga - najczesciej - krotkie wlosy - garderoba jak u starej baby, a jeszcze 4 lata temu legginsy, szorty, miniowy itp. - twarz juz nie ta sama co u 24 latki...i to od razu widac po oczach, delikatnych zmarszczkach w okol ust i oczu" X Ja widuje bardzo dużo młodych dziewczyn z nadwagą. Nie wiedziałam, że krótkie włosy to oznaka starości- ja akurat w młodości miałam krótsze , niż teraz. Leginsy - masakra jak widzę młode dziewczyny w takich spodniach z wylewajacymi boczkami. Szorty i miniówa do pracy ? - no może w domu publicznym, w biurze nie przejdzie.