Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słaba kreska, brak okresu

Polecane posty

Gość gość

Witam. Staramy się z partnerem o drugie dziecko. Co prawda krótko bo dopiero drugi miesiąc. Ostatnią @ miałam 21 kwietnia trwa 7-8 dni. Cały cykl 30 dni, zawsze regularnie. Teraz @ powinien być 21/22 ale nie przyszedł. Objawów na @ nie zauważyłam. Dzisiaj rano robiłam test, odczytalam go w ciągu kilku sekund i widziałam tylko jedną kreskę, dodam że było to dość rano (5) i światło zarowkowe. Teraz spojrzałam i widzę druga kreskę, ale jest bardzo bardzo jasna, prawie niewidoczna widać ją pod światło przy oknie. Kiedy najlepiej powtórzyć test?, jutro rano będzie ok jeśli po terminie mam już 2 dni a jutro będzie 3? Dodam że z pierwszą ciąża poszło szybko bo tylko 3 miesiące starań

Gość gość
ciaza jak nic ;)

Gość gość
Ciaza :) gratulacje! Czasem jest tak ze w ciele jest malutko hormonu i widac slabo :) powtorz nawet jutro krecha bedzie jak nic!

Gość gość
Ps tez mialam slabiutka baaardzo blada a jednak ! :)

Gość gość
Słaba czy nie, jak jest kreska to ciąża, gratulacje

Gość gość
Byłabym najszczesliwsza na świecie! Boję się że jednak nic z tego, jestem osobą niecierpliwa w takich sprawach. I bardzo podziwiam osoby które starają się kilka miesięcy albo lat. Mam nadzieję że "załapało" jutro powtórzę test, jeśli będzie dalej słaba, a do poniedziałku @ się nie pojawi idę na testy z krwi. Dodam jeszcze że czuję napięcie brzucha jak przy napinaniu mięśni ale jest to delikatne. Nie pamiętam jak było z pierwszą ciąża, bo to już 5 lat jak moje dwie kreseczki są z nami :),

Gość gość
Nie wsluchuj sie w organizm badz spokojna bo nerwicy sie nabawisz :) ja zrobilam 2 dni po spodziewanej @ i byla jasna slabiutenka a teraz mam ta kreske biegajaca :D daj znac koniecznie jak wyjdzie jutro :) jestem pewna niemal na 99%. Aczkolwiek niby testu nie mozna odczytywac po np godzinie bo bledny wynik moze byc ale jak widac druga...:)

Gość gość
Oczywiście dam znać :) dzięki wielkie :)

Gość gość
Ja już po teście. Tym razem wybrałam innej firmy, wynik negatywny. A objawów na @ nadal brak. To już 5 dzień kiedy spóźnia się @ czy mimo ujemnego wyniku (owu miałam 9 lub 10 maja) możliwa jest ciąża? Nie wiem co myśleć, w poniedziałek podejdę na testy z krwi.

Gość gość
Zrob test z tej samej firmy co robilas :) widocznie poprzedni byl bardziej czuly i wyczul hormon :) moim zdaniem jestes!

Gość gość
Ja mialam owu 10 maja a 22 test pokazal bladziutka kreseczke wieczorem. Robilam super czuły. Następnego dnia powtorzylam test tej samej firmy i juz nie mialam watpliwosci. Teraz czekam na wizyte i bicie serduszka. U mnie to troche inna sytuacja bo ja jestem po poronieniu jednym.

Gość gość
Niby oba wykrywaly od 25mlU/mL... W poniedziałek pójdę z rana na bete. Dodam że pierwszy test to PinkTest, a drugi to quixx

Gość gość
Moim zdaniem to moze być ciaza ale kiedys mialam taka sytuacje ze byla baaardzo blada kreska a ciazy brak . nie pamietam jaki to byl test. Ale zazwyczaj blada kreska to ciaza.

Gość gość
Quixx jest beznadziejny

Gość gość
Kurczę za PinkTest płaciła coś koło 6 zł, za quixx już 10 więc myślałam że będzie lepszy... No nic, kupię jeszcze raz PinkTest i zobaczymy jutro rano, jeśli znowu nic pójdę na bete w poniedziałek. Objawów na @ nadal brak.

Gość gość
Dziewczyny byłam dziś na becie, wyniki jutro. Ale Pani powiedziała że można pytać po 14, są szanse że już będzie wynik. Trzymajcie kciuki :)