Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie w rodzinie,wsrod znajomych takiego mezczyzne ktory nie pozwala zonie p

Polecane posty

Gość gość
dziś A ja z checia posiedzialabym w domu. Wracam o 17 i jeszcze kupa roboty w domu i lekcje i ogrodek i cale podworko. Ciezko jest x Ja się z Tobą zgodzę. Piszę jako osoba pracująca od studiów. Zdecydowanie z symptomami pracoholizmu. Teraz po drugiej ciąży zwolniłam. Poznałam też w życiu więcej mam i widziałam przy pierwszej córce, że te mamy niepracujące miały tak dużo czasu dla dzieci. Nigdy się nie spieszyły i nie zastanawiały w co rano ręce włożyć. Po pracy znaleźć czas dla dziecka, porozmawiać, pouczyć się razem (bardzo lubimy to robić, omawiamy/rozszerzamy tematy), a tu jeszcze obiad, posprzątać (no nie codziennie na błysk, ale jednego dnia to, drugiego tamto i zawsze coś się zbiera. I wiele innych. A te mamy bez stresu. Oczywiście, dzieci urosną, usamodzielnią się i co tu robić, ale myślę, że przez tyle lat, takie mamy mają już swój rytm dnia i wcale nie muszą się nudzić. A zawsze coś jest kosztem czegoś i nie ma co się oszukiwać.

Gość gość
gość 2018.05.25 Po prostu jest jej tak wygodnie. Taka prawda a Mów i tak zeb y otoczenie nie myślało ze jest leniem oczko.gif widocznie lubi być Panią domu. I ok. *** jak kobieta zajmuje się domem i nie pracuje zawodowa to jest leniem??? Proszę cię. Praca jak każda inna z tym że ta bez wynagrodzenia