Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa a dzień matki...

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Opiszę w skrócie sytuacje. Mieszkam z mężem w okolicach Londynu. Mamy dwójkę dzieci. Blisko nas mieszka również jego mama ( mamy do siebie około 8 km). Widujemy się regularnie. Wiadomo jak to bywa między teściowa a synowa,raz lepiej, raz gorzej; ) mój problem to świętowanie dnia matki. Moja teściowa stwierdziła juz parę lat temu ,że obchodzi angielski dzień matki z racji tego że już tutaj długo mieszka. Co roku jeździliśmy do niej na angielski dzien matki,ale na polski dzień matki także skladalismy życzenia , bo inaczej by się obrazila..ja zostałam przy polskim dniu matki i ten dzień chciałam celebrowac. W tym roku z powodu choroby nie pojechaliśmy do niej na jej dzień matki, ale parę dni później oczywiście pojechaliśmy z prezentem i zyczeniami. I teraz problem. Sądziłam ,ze jeśli teściowa ustaliła ,ze nie obchodzi polskiego dnia matki to będę go miała dla siebie i dzieci. .jednak wczoraj zostałam poinformowała ze teściowa organizuje jutro u siebie dzień matki... znowu. Co byście zrobili na moim miejscu? Nie mam siły się z nią kłócić. Nie wiem czy ona robi to specjalnie. Jak osobnik rozmawiałam z nią przez telefon to nawet żartowałam, że dobrze ze obchodzi angielski dzień matki ,bo chodzi każda ma swój oddzielny dzien.

Gość gość
na pewno rozmowa na spokojnie! żadnych agresji, możesz kupić drobny prezent, ja swojej akurat kupiłam masyzne do szycia z łucznika bo miałam kod rapatowy https://galerialucznik.pl/client-rebate.php?discount_code=367GS2 i kod rabatowy cały czas dziala, musieli się pomylić w łuczniku, mimo że już po dniu matki to moze Ci się przydać :) pozdrawiam i trzymam kciuki za relacje z teściową