Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boha42

Kolega mnie neka co robic?

Polecane posty

Gość Boha42

Miedzy nami nie bylo nic raczej przyjazn.Spotykalismy sie raz na jaki czas,poszlismy na obiad.On przynosil kwiaty,czasem robil jakies prezenty.Zauwazylam ze z jego strony jest uczucie.Mowilam ze z mje strony nie ma.Zaczal szalec,wypominal prezenty,ze mam jemu oddac albo wyrzucic.Ucielam kontakt bo zaczal byc natarczywy-wydzwanial,pisal smy ze sktrajnosci w skrajnosc-ze kocha i ze zycia sobie beze mnie nie wyobraza i w nastepnym-ze zaluje ze mnie poznal,ze zycie mu zniszczylam.Nadal wydzwania choc go zablokowalam i nadal pisze :( Niedlugo pewnie przyjedzie pod moj dom Myslicie ze to moze byc grozne?Co robic

Gość gość
Spakuj prezenty i mu odeślij, razem z informacją, że jeśli nie da Ci spokoju to zgłosisz na policję stalking.

Gość Boha42
Nie znam jego adresu

Gość gość
To umów się z nim i daj mu pudło z prezentami od niego i z tą samą informacją. Masz 13 lat czy o co chodzi?

Gość Boha42
Nie chce miec z nim zadnego kontaktu bo zwyczajnie sie juz go zaczynam bac po tyc co wypisuje

Gość gość
To idź na policję. Ale jeśli spytasz co masz powiedzieć, to uznam że nawet nie ubierasz się samodzielnie.

Gość Boha42
Hehe wiem co mam powiedziec tylko czy mnie nie wysmieja

Gość gość
Nie wyśmieją cię. A gdyby tak się stało, w co wątpię, to zgłoś to do jednostki nadrzędnej. Być może ten człowiek jest niezrównoważony psychicznie i autentycznie może ci zrobić krzywdę!

Gość Boha42
Wlasnie myzlalam nad tym zeby zglosic to na policje jesli nadal bedzie nekal.A z nim nie chce mie absolutnie zadnego kontktu,zadnych spotkan.Nawet nie wiecie jak on prowokuje mnie zebym tylko napisala-tekstami b;agam napisz ze kogos mam to sie odczepie-a wiem ze to tylko zapalnik zeby byl kontakt,albo odezwij sie bo umieram z niepokoju itd