Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiadomości fb

Polecane posty

Gość gość

Czy zapytalybyscie osobę, z którą macie kontakt dość częsty, dlaczego nie odczytała wiadomości? 2dni temu wysłałam przez fb odpowiedź na jej wiadomość i cały czas widnieje jako dostarczona, ale nieodczytana. Mimo że widnieje ta osoba jako dostepna

Gość gość
Nie ma zainstalowanego komunikatora na telefonie mimo tego iż wchodzi na fb i widzi wiadomość nie noże jej odczytać.

Gość gość
Hmm, właśnie nie znam się totalnie na tym. Ale do środy pisaliśmy normalnie przez messengera i wszystko było odczytywane..

Gość gość
No pewnie że trzeba zapytać. Dziś trzeba pytać o wszystko bo inaczej wychodzą niepotrzebnie nieporozumienia. Od dzis pytam o wszystko i dlaczego i po co.!!!

Gość gość
Ojeju moze nie miala ochoty? Ja czasem mam takie dni, tygodnie, ze wchodze na fb, przeglądam walla, moje grupy, ale tylko czytam, a nie chce mi sie gadac z ludzmi. Jak jestem z kims naprawdę blisko to piszemy smsy albo na whatsapie

Gość gość
Źle to zabrzmiało :) nie chce pisać z pretensjami itd. Nie musimy gadać non stop. Nurtuje mnie to tylko, bo jednak nic nie wskazywało na taki obrót sytuacji. I po prostu zastanawia mnie nieodczytana wiadomość. Tak jak ktoś napisał wyżej - są różne charaktery, może akurat nie ma ochoty na rozmowy. Tylko że się niepokoje.

Gość gość
Może macie kontakty zablokowane.

Gość gość
Ja bym napisala normalnie, bez pretensji, że coś jest nieodczytane.