Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szybki ślub

Polecane posty

Gość gość

Poradzcie mi coś proszę. Jestem zdruzgotana. W poniedziałek miałam wziąć ślub cywilny. Jestem w 9 miesiącu ciąży. Przez całą ciążę mam infekcje w moczu. Brałam już 2 antybiotyki. Wczoraj rano wyplynal ze mnie wodnisty sluz z krwia. Zadzwoniłam do lekarza. Ona do mnie że skoro jest infekcja i plamienie to będzie poród. Więc musieliśmy wziąć ślub wczoraj. Na szybko, z innymi świadkami niż mieli być. Bez rodziny. To i tak miał być skromny obiad, ale wszystko było przygotowane na poniedziałek. Ze szpitala mnie wypuscili z kolejnym antybiotykiem. Myślicie że wypada nie odwolywac obiadu i mimo wszystko zaprosić ich??? Jest mi tak głupio i wstyd, ale cieszę się że chociaż z dzieckiem wszystko dobrze.

Gość gość
hm... a nie lepiej byłoby to przełozyć jakieś 2-3 miesiące do przodu? po co się tak paliliście do tego ślubu teraz jak jstes w 9 miesiącu? nie lepiej tak jakoś na spokojnie to zorganizować jak dojdziesz do siebie?

Gość gość
Tak to jest jak sie najpierw robi dzieco, a potem szybki slub... szybki slub to i szybki rozwod!

Gość gość
Musiałam wziąć ślub przed urodzeniem dziecka bo w lutym dopiero dostałam rozwód i dziecko byłoby zapisane na byłego męża. Tylko i wyłącznie z tego powodu tak się spieszylsmy. Pani ginekolog mnie nastraszyla że będę rodzić. Nie wiem co teraz z tym poniedzialkiem...

Gość gość
11:31 jeszcze sie bylemu mezowi puszczalas i stad ta diabelska ciaza!

Gość gość
Nie diabelska i nie puszczalam. Świetne macie rady.

Gość gość
Serio? To skad rozwod!?

Gość gość
Nie jestem już z byłym mężem prawie 3 lata. Wybrał alkohol. Przepraszam ale nie to jest tematem. Chodzi mi o ten poniedziałek.

Gość gość
A może zaprosić ich na grilla przynajmniej coś sobie wypija bo do restauracji trzeba dojechać no i we wtorek każdy do pracy.