Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35letniSamiecAlfa

Nastolatki i młode studentki są lepsze od trzydziestek

Polecane posty

Gość 35letniSamiecAlfa

Taka prawda maja ładniejszą cerę zgrabniejsze ciało można się z nimi bawić i korzystać z życia,nie maja parcia do ślubu i dzieci,nie lecza się armia psychotropów,nie boli ich głowa co chwile no i nie marudzą. Gdy dziewczyna ma 18-24 lata jej skóra jest jędrna głaska miła w dotyku wilgotna zaś po 30 skóra kobiet jest wysuszona tłusta pełna zmarszczek rozstępów cellitu skórki cytryny itp.

Gość gość
Nie maja parcia na dziecko? Większość 19-24 latek które znam ma narzeczonych i za rok do dwóch chcą wyjsc za mąż i mieć dziecko.

Pewnie taki z ciebie samiec alpha, jak z koziej dupy sernik :classic_cool:

Gość gość
w wieku 18-23 miałam trądzik i sporo koleżanek miało miałam tez depresję i wiele kolezanek miało (strach o przyszłość, pracę, było wtedy bardzo ciężko) jestes po prostu nieinteligentny, i chyba nigdy nie byłeś młody i nie wiesz jak to było, młodosc nie oznacza bycia radosnym skowronkiem bez problemów, teraz młodzież jest bardzo samotna (badania) no i ostatnia rzecz jakiej chce młoda dziewczyna to taki dziad jak ty :DD który widzi w niej tylko ciało

Gość gość
i największy SZOK twojego życia - za 10 lat one TEŻ bedą mieć 30 lat! Takie rzeczy niesłychane

Gość gość
A wg mnie kompleksy z powodu wieku są głupie bo... to normalne, ze kazdemu przybywa lat, wiec nie nalezy tego traktowac jako wadę. Zreszta nie wazne ile kto ma lat, ale na ile wyglada ;)

Gość gość
i jesli one chcą "korzystac z zycia" to z rówieśnikami, a nie nie z dziadem, który myśli, ze dla niego czas nie płynie nie pasuje taki dziad do studentki, inne etapy zycia, takim młodym jest was żal, że zamiast się obracać wśród ludzi w swoim wieku to myslicie, że się wkręcicie w towarzystwo studentów, jeszcze na Juwenalia idź nago to bedzie super i zrób sobie indeks z książeczki zdrowia

Gość gość
1. Jak chcą korzystać z życia to potrzebna jest kasa a rówieśnicy nie mają:) 2. 40-tki bywają zgrabne ale pod kopułą skryte są, chyba że mężatki:)

Gość gość
zryte mialo byc a nie skryte.

Gość gość
wcale nie trzeba kasy, Juwenalia, koncerty plenerowe, piwko parę złotych, wyjazd pod namiot, kino - zniżki studenckie, wspomnienia na całe życie nie wymagają jachtów i drinków z palemką, to dobre dla pozerów i ludzi pustych bycie sponsorowana przez dziada jest poniżej godności normalnej inteligentej dziewczyny, wiem bo sama taka byłam i wiem co mysleliśmy o starych facetach, którzy sie ośmieszali w naszych oczach

Gość gość
ale nie od 40 , ja tam lubię takie starsze te to sa dobre w te klocki mam 28 lat i wole takie kobitki niż jakies 30 czy 20+

Gość gość
Ty serio myślisz że to, że tak twierdzisz pogorszy nam życie czy samoocenę?

Gość gość
Znowu???- naprawdę, to już jest nudne

Gość gość
Autor 35 lat i pewnie wciążż u mamusi mieszka.

Gość gość
Przecież to kolejny temat który ma podburzac samoocenę kobiet 30 + by nieszczęśliwy człowiek się pocieszył. Wie ze nie ma u nich szans wiec próbuje je ośmieszyć zamiast zrobić coś ze sobą.

Gość 35letniSamiecAlfa
Zrelacjonowałem tylko powszechne znane fakty tu nie ma pola manewru do interpretacji :D

Gość gość
Taaaaa a ja jak mówię przypadkowo poznanej studentkę że mam pokój na wysokim piętrze intercontinetala w Warszawie i może chce obejrzeć panoramę miasta to mi jeszcze żadna nie odmówiła. Namioty, koncerty itp to mi się kojarzą z dziewczynami w glanach i bojowkach. A ja gustuje w szpilkach i minowkach.

Gość gość
Ja mam 33 i wszyscy dalej uważają mnie za studentkę. Znam mnóstwo dziewczyn 19-21 lat ze sporą nadwagą w koszmarnych ciuchach.

Gość gość
szpilki i miniówy to wabik na bogatych staruszków, coś jak galerianki normalne dziewczyny ubierają sie inaczej, a szpilki dla swojego chłopaka RÓWIEŚNIKA

Gość gość
A cellulit pacanie mają najczęściej właśnie młode dziewczyny, żywione fast foodami! Mnie stać na zabiegi i nie mam nigdzie skórki pomarańczowej. Zdrowo się odżywiam. Moja skóra jest mocno nawilżona. Studentek zaś wysuszona od solarium i tanich kosmetyków. Damą trzeba się urodzić..

Gość gość
A mnie stać na to żeby takie kosmetyki zafundować studentce :))

Gość gość
Normalne dziewczyny noszą szpilki 24h

Gość gość
Dokaldnie, ładne studentki będą miały w d...e dziadów po 30stce jak wokół maja pełno ładniejszych rownolatkow. No ale autor musiał się dowartosciowac :D. A nawet jak laska poleci na kasę dziada to pokorzysta, wydoi z niego ile się da a i tak będzie go zdradzać z młodszym.

Gość gość
Jak bedziesz po 30 to zobaczysz/ zmienisz zdanie o kolezankach ze studiów.

Gość gość
Juwenalia sie zaczęły! Dziady idźcie na podbój a nie tutaj nam spamować swoim smętnym starczym urokiem. POWODZENIA :) :) ;) Już widzę te omdlenia na wasz widok hi hi

Gość gość
A ja myślę, że autor jest bezrobotny :) Stać cię, na pewno? Jeden zabieg to 1000 złotych. Dobrze policz zera sobie.

Gość gość
Tu same pasztety się zbiegają, mam na myśli mężczyzn, choć nie wiem, czy tak ładnie powinnam pisać, raczej dziady hehe

Gość gość
Kochaniutka to co to za zabieg. Ja sam zostawiam miesięcznie u ktosmetyczki ponad 1000.

Gość gość
ucichło, pewnie się pryskają AXE i pójdą w miasto, a za soba pozostawią sznurek omdlałych zakochanych studentek

Gość gość
35letniSamiecAlfa dziś Taka prawda maja ładniejszą cerę zgrabniejsze ciało można się z nimi bawić i korzystać z życia,nie maja parcia do ślubu i dzieci,nie lecza się armia psychotropów,nie boli ich głowa co chwile no i nie marudzą. Gdy dziewczyna ma 18-24 lata jej skóra jest jędrna głaska miła w dotyku wilgotna zaś po 30 skóra kobiet jest wysuszona tłusta pełna zmarszczek rozstępów cellitu skórki cytryny itp. x Jej no z każdym rokiem człowiekowi lat przybywa a nie ubywa i Ciebie to też dotyczy. Trochę Ci współczuje, bo raczej marne masz szanse na fajny związek.