Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35letniSamiecAlfa

Nastolatki i młode studentki są lepsze od trzydziestek

Polecane posty

Gość gość
Co z tego, że zabiegi za 1000, skoro pająki w otworach ciała. Bez raida i maski nie podchodź.

Gość gość
Ja ostatnio używam. Guilty Gucci tylko ten że specjalnej edycji. A koleżanka czym się pryska?

Gość gość
A na choooj jej perfumy jak szpilek nie nosi. Domestos i stary olej z frytkownicy.

Gość gość
Autorze, z ciala 18-22latki nie skorzystasz, bo w tym wieku anielska uroda idzie w parze z anielska niewinnoscia i mimo ze cie to kreci, ich wogole te sprawy nie interesuja, jedynie romantyczna lub platoniczna milosc.tak wiec mozesz polizac cukierek przez papierek, chocby zostala taka twoja dziewczyna i byla zakochana po uszy A po drugie odsylam do goracego w ten wieczor tematu " 10 lat mlodsza zona i 10 lat przepasci", polecam lekture, niezle sie podstarzaly amant sparzyl, a ile odpowiedzi!

Gość gość
Cieszę się Twoim szczęściem Samcu Alfa . Baw się dalej tymi marzeniami o pięknych dziewczynach. Jest sobota wieczór, a Ty marzysz i marzysz i marzysz na kafeterii marzysz wciąż :)

Gość gość
jprd, skóra tłusta nie może być jednocześnie sucha. A dziweczyna z wilgotną skórą jest albo spocona, albo gnije. Już naprawdę jakieś pierdoły wymyślasz stary durniu

Gość gość
Wiesz co Alfa właśnie wywaliłam na zbity ryj kolesia w twoim wieku, mało już był wydolny w łozku. Teraz pukam sie na przemian z dwoma studentami- 24 i 25 lat. Młodzi , zdrowi, własne zęby i włosy. A jak już pałkę postawią to stoi i stoi. Od facetów w twoim wieku trupem jedzie i Gucci nie pomoże, nawet limitowany. To jak kwiaty na nagrobku

Gość gość
To proponuje poszukać sobie za żonę wampira, one podobno się nie starzeją.

Gość gość
Samcu ty jesteś samcem czy człowiekiem?Tak się składa że do 25 roku życia dziewczyny są bardzo młode a po 25 jeszcze młode.A 30 plus też są fajne

Gość 35letniSamiecAlfa
Ale taka jest niestety charakterystyka kobiety samotnej po 30 wieczne żale z dupy marudzenie no i te biedne koty.

Gość gość
20.45 nie wątpię ze masz takie doświadczenia, jesteś taki w uj nudny , zę każda wolałaby kota:) zamiast

Gość gość
no co tam Alfik...mamusia na juwenalia nie puszcza, boi się, ze sie sam zgubisz po nocy? :D no weż przeczesz resztki włosów, umyj te parę zębów które zostały, weź białe skarpety do sandałow i ruszaj na podbój :D

Gość gość
i gacie weż mało używane żeby wstydu nie było jak te napalone studentki ci tłumnie ruszą do prącia

Gość gość
Jakbym się dowiedziała, że ktoś chce być ze mną głównie ze względu na wygląd i młodość to od razu bym do widzenia powiedziała.

Gość gość
98-letni staruszek przychodzi do lekarza na badania kontrolne. Lekarz pyta go o samopoczucie, na co staruszek odpowiada: - Nigdy nie czułem się lepiej. Mam 18-letnią narzeczoną. Jest w ciąży i wkrótce będziemy mieć syna. Doktor myśli chwilę i mówi: - Niech pan pozwoli, że opowiem panu pewną historię: Pewien myśliwy, który nigdy nie zapominał o sezonie myśliwskim, wyszedł raz z domu w takim pośpiechu, że zamiast strzelby wziął ze sobą parasol. Kiedy znalazł się w lesie, z krzaków wyszedł ogromny niedźwiedź. Myśliwy wyciągnął parasol, wycelował w niedźwiedzia i wypalił. I wie pan co stało się potem? - Nie - odpowiada staruszek. - Niedźwiedź padł martwy jak kłoda. - Niemożliwe! - wykrzyknął staruszek. - Ktoś inny musiał strzelić z boku! - I do tego punktu właśnie zmierzałem.

Gość gość
Jak to się dzieje że na tym forum są same zajebiste laski a nie może być zajebistych facetów.

Gość gość
Ja pierdole. Ale trzeba być szmata żeby dwóm studentom na zmianę dooopy dawać. Porazka:(

Gość gość
Samiec Alfa, jakas pryszczata stukilowa locha z 1 roku automatyki i robotyki z pewnoscia zostanie chetnie twoja dziewczyna.Nie kazda jest wymagajaca modelka, masz szanse na mlode cialko, nawet w duzej ilosci

Gość gość
0/10 Nudny temat

Gość gość20
Zdaję sobie sprawę ze za 10 lat będę miała 30. Ty autorze będziesz mial wowczas 45 :/ Ja wiem ze wiek 35-45 u faceta to ten przełom kiedy musi sobie udowodnić ile to on jeszcze może. Taka kolej rzeczy. Jednak jeśli mam wybierać wolę rówieśnika niż pana pod czterdziestkę. To ze na mnie lecicie nie oznacza jeszcze ze jestem tym zainteresowana.

@ gość dziś 1) Kiedyś w jednej ankiecie na nie pomnę jakim portalu wypytywane kobiety uznały 80% profili mężczyzna za ponizej przeciętnej. Cóz panie w naszej kulturze mocno przeszacowują własną atrakcyjność. 00 2) Tu na forum każda 30+ jest milionerką-feministką, której dają 18 lat góra, z młodszym kochankiem, przeszczęsliwym z seksu wyłącznie waginalnego w pozycji misjonarskiej, będącym również dżentelmenem, który łazi za nią krok w krok i otwiera jej drzwi :P 00 3) Każdy forumowicz natomiast jest bezrobotnym, tłustawym Januszem herbu szczerbiec, kibicem Gnojowników Kurzeszyn, którego ostatnią lekturą był katechizm do pierwsze komunii. Wróć! Zapomniałem o "Atlasie anatomicznym w obrazkach (wersja do kolorowania dla najmłodszych)" w końcu trzeba było zobaczyć jak wygląda cipka ;) @ gość dziś Trzy kobiety, 30 latka, 40 latka i 50 latka spotykają się w barze i szukają rad na poprawienie swojego życia seksualnego. Wpadły na to, że ubiorą się w lateks i szpilki. Na drugi dzień spotykają się w barze i opowiadają jak poszło, zaczyna najmłodsza: - U mnie świetnie. Mąż wrócił, zobaczył mnie, rzucił wszystko i w sypialni kochaliśmy się 2h. Druga na to: - U mnie też super, wprawdzie trochę krócej, bo już nie może tyle co kiedyś, ale dawno się tak nie kochaliśmy. Trzecia siedzi cicho. - No a u Ciebie Anka? Jak było opowiadaj! - Dajcie spokój mój wpadł do domu zobaczył mnie w lateksie z pejczem obok drzwi do sypialni i krzyczy: "CO NA OBIAD BATMANIE!" 00 @ gość dziś I w tym problem z kobietami. Nigdy nie są zadowolone. Jakbym się dowiedział, że kobieta jest ze mną ze względu na seks, to... w sumie fajnie bym się z tym poczuł :P 00 A tak na serio chyba dobrze, że ktoś docenia walory fizyczne człowieka. Zresztą normalna rzecz: jeśli są dwie kobiety,m z kótrymi dobrze się rozmawia to się wybiera, tą młodszą i ładniejszą :P. Tak jak kobieta wybierze tego przystojniejszego i z lepszą pozycją spóleczno-zawodową.

Gość gość
"Zresztą normalna rzecz: jeśli są dwie kobiety,m z kótrymi dobrze się rozmawia to się wybiera, tą młodszą i ładniejszą jezyk.gif . Tak jak kobieta wybierze tego przystojniejszego i z lepszą pozycją spóleczno-zawodową." X A ja wybieram tego, ktorego kocham.

Gość gość
"A ja wybieram tego, ktorego kocham." Ja też. Nic mnie tak nie denerwuje jak specjaliści od kobiet, którzy myślą, że każda sie zachowuje tak samo. To jest obaw głupoty, by wszystkei kobiety wrzucac do jednego worka. A jak jakaś kobieta sie wyłamuje z ich sterotypu czyi np spotyka sie z biednym facetem, to oznajmiają, że z nią jest coś nie tak.. Nie wygrasz z przemądrzałymi głupcami.

Gość 35letniSamiecAlfa
Misieq1981 wczoraj A dlaczego tak uwaząsz ? gość20 wczoraj Nawet jeśli to prawda to czy to coś zmienia w tym co napisałem ? gość wczoraj Nie chodzi o samą młodość ale racze konsekwencje.

Gość gość
gość dziś racja

A ja mam 21 lat, niezłą figurę. I brzydzi mnie gdy podbija do mnie facet 30 paro letni...Aktualnie nie wyobrażam sobie z takim przespać się, czy być w związku...

Gość gość
16.20 wiele kobiet tak ja Ty sobie tego nie wyobraża w tym wieku, no chyba ze facet 30paroletni byłby bardzo przystojny (rzadko spotykany w Polsce) albo bogaty, ale jakby był bogaty to zrobilyby sobie z niego bankomat a i tak na boku by go zdradzały z rownolatkami. Pewnych rzeczy panowie nie przeskoczycie a większość z was (mowie o tych 30+) może sobie porzarzyc o pięknych 20-latkach, one są poza waszym zasięgiem jeśli nie wygladacie jak model, a z tego co widzę na ulicach to...nie wygladacie :D .

Gość gość
Sobie pomarzyc*

Gość lat dziewietnascie
Kijem przez szmate bym nie dotknela takiego starego wujka jak samiec Alfa.sorry, ale kazdy wybiera to co mu pasujw a nie ze ten ktos drugi pragnie czy z litosci Mozesz sobie zarabiac i wygladac nawet niezle, ale bym sie wstydzila pokazac z wujkiem jako swoim chlopakiem, zamoczyc po cichu tez byc nie zamoczyl, chyba u jakiejs wyjatkowo zakompleksionej paszczurzycy lub zdesperowanej golej dupy nie majacej na oplate mieszkania