Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradził narzeczoną ze mną

Polecane posty

Gość gość
I co autorko postanowiłas?

Gość gość
ja bym na jej miejscu chciała wiedzieć.. wiadomo, że przeżyje trudne chwile przez to, ale jednak uchroni ją to od ślubu ze zdradzającym facetem.. bo jak facet już teraz pozwala sobie na wiele i nie ma nawet wyrzutów sumienia, kłamie i oszukuje, to co będzie kiedyś? Całe życie będzie zdradzana, a tak to odchoruje i znajdzie kogoś lepszego. Dla mnie ślub to coś ważnego, przysięga coś znaczy... pewnie dla niej też (zwłaszcza, że taki kościelny można wziąć tylko raz w życiu) a dla niego nie będzie znaczyć.. tylko musisz wziąć pod uwage, że on się wyprze i że ona może Ci nie uwierzyć (masz jakieś dowody?)

Gość gość
Ja bym wolała wiedzieć na jej miejscu. Są przed ślubem, a już ją oszukuje. To co będzie kiedyś? Może dla niej ślub to coś ważnego -przysięga itd, a dla niego nie... poza tym raz w życiu można wziąć ślub. Może wolałaby z kimś uczciwym.. .ja nie chciałabym być z kimś, kto cały czas mnie zdradza już nawet przed ślubem.. gdyby byli już po ślubie lub tuż po... to już byłoby gorzej, bo jednak rozwalałoby się małżeństwo, poza tym mogłyby być dzieci .A teraz ona ma jeszcze szansę się wycofać. Tylko czy masz jakieś dowody oprócz swoich słów? Bo on zaprzeczy, że Cię zna, to na pewno