Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety to takie idiotki i na mnie nie leca skoro...

Polecane posty

Gość marawstala
gość dziś Wywodzisz sie z rodziny szlacheckiej? Przecież na miejsce urodzenia jak i nazwisko rodowe nie mamy wpływu : )

Gość gość
dziś nie muszę, bo mam wspaniałego narzeczonego :)

Gość gość
marawstala dziś Czytaj ze zrozumieniem.

Gość marawstala
Pytanie do tego wyżej : )

Gość marawstala
Tak to odebralam, to Ty sprawiasz wrażenie buca : ) takiego kogoś kto obraca sie w wyższych sferach a na innych patrzy z drabiny : )

Gość gość
Odpowie mi ktos jaka jest definicja meskosci, czy bedziecie gadac, ze mi jej brakuje skoro pytam?

Gość gość
Właśnie, ubieraj się schludnie i zabieraj ja w fajne miejsca a ona będzie udawała idiotke że nie wie że zabieranie w fajne miejsca wiąże się z kasą. I tak oto w tym zaklamaniu dozyjecie późnej starości. Ale spróbuj jej kiedyś powiedzieć że zabieranie w fajne miejsca to w zasadzie KASA to obrazi się na Ciebie i powie że ona taka nie jest i na kasę nie leci.

Gość marawstala
Ja tam juz sie wypowiedziała, nie wiem dlaczego nie lgna do Ciebie jak ćmy do światła : )

Gość gość
Tacy faceci jak Autor to totalne DNO. Miałam okazję z takimi się zadawać, nigdy więcej.

Gość gość
Dobra w dupie z kobietami... :O przezucam sie na klocki lego.

Gość gość
Takimi w liczbie mnogiej:))) czyli dałaś się wyrooochac i odeszlasz, a teraz szukasz porządnego.

Gość Maryyyś
11:15. To proste. Zróbmy tak: napisz jakie cechy/charakter u kobiety cenisz i potem to przeloz na "meskie". Chyba, że ma być tylko ladna laska....

Gość Maryyyś
Albo jeszcze prosciej: masz te "kupę kasy", to czego Ci brakuje? Czego szukasz?

Gość gość
No chyba co jednak nie tak.bo kobietą to kobietą a facet to facet. Trudno porównywać nieporównywalne.

Gość gość
gość dziś Kultura, konkretność, decyzyjność, zaradność, dbałość o domostwo i rodzinę, wysoka samoświadomość, umiejętność myślenia perspektywicznego oraz szczypta empatii. Do tego dochodzi powierzchowność składająca się na całość wizerunku.

Gość Maryyyś
Do tego inteligencja, szacunek do drugiego człowieka, decyzyjnosc, umiejętność rozmowy i słuchania, poczucie humoru i odroznianie rzeczy ważnych od mniej waznych.

Gość gość
decyzyjnosc - lubisz dominujących facetów kicia.Juz mi się podobasz. Jakbyś mi się kręciła w miniowce i szpilkach po domu to dbalbym o to domostwa z całych sił. ;)

Gość gość
11:42 to wszystko mam: nie pije, nie pale, nie cpam, jestem kulturalny (chociaz wiekszosc z was i tak uzna, ze nie bo napisalem w temacie slowo "idiotki"), chce sie ozenic i miec dzieci, chce sie pobuudowac, jestem zaradny, jestem inteligentny (iq 142), jestem szczery... jedyne z czym widze, ze mam problem, to z inicjatywa i komplementowaniem kobiet... :O

Gość gość
I zadbany tez jestem. Natomiast stale tylko bja mam wychodzic z inicjatywa co mnie zniecheca. Bo jednak kobieta tez mogla bybwyjsc z inicjatywa zwyklej rozmowy, lub randki raz na 2, 3 moje inicjatywy... a tak nie jest. Wszystko na mojej glowie, co ja odbieram jako brak zainteresowania...

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
33.

Gość gość
Bo jednak kobieta tez mogla bybwyjsc z inicjatywa zwyklej rozmowy, lub randki raz na 2, 3 moje inicjatywy... a tak nie jest. Wszystko na mojej glowie, co ja odbieram jako brak zainteresowania... x Z tym się zgadzam całkowicie. Nie ma nic gorszego, niż taka primadonna czekająca, aż wszystko zrobisz za nią.

Gość Maryyyś
11:49 decyzyjnosc to nie dominacja "kotku" ;) W krótkiej kiecce i szpilkach to się kręcę w pracy, nie w domu.

Gość gość
gość dziś Powaga? I już takiej kasy się dorobiłeś?? oż Ty złodzieju! :P Ja mam za chwilkę 30, ale to w sumie nieistotne w tym wątku :) (odwdzięczam się, jako że byłam ciekawa Twojego)

Gość gość
11:56 pewnie nawet nie wiesz że to może być przyczyną twoich niepowodzeń damsko męskich. Każdy facet marzy o tym aby jego kobietą lepiej wyglądała dla innych niż dla niego, każdy:)

Gość gość
11:58 dlaczego zlodzieju? Jak sie ma leb na karku, pracuje sie i oszczedza, to sie ma.

Gość gość
11:59 Skąd wniosek, że ma jakieś niepowodzenia?

Gość gość
gość dziś Patrzaj na emotę i się nie spinaj :P w Pl każdy, kto ma pieniądze, jest złodziejem i już :P

Gość Maryyyś
11:56 czyli tylko powierzchowność się liczy? ;) 12:01 właśnie? ;)

Gość gość
Po wpisach Maryysi można wnioskować że z jednej strony już pracuje a co za tym idzie jest już dojrzał a, a z drugiej strony da się wyczuć że nadal szuka faceta. Jak ktoś w dojrzałym wieku jeszcze szuka tzn że miał jakieś nie powodzenia. Inaczej to by już o dzieciach pisała