Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety to takie idiotki i na mnie nie leca skoro...

Polecane posty

Gość gość
a z drugiej strony da się wyczuć że nadal szuka faceta. x Nie znajduję niczego w jej wypowiedziach, które obiektywnie mogłyby świadczyć o tym, że szuka faceta. Głodnemu chleb na myśli? Każda szuka i każda potencjalnie się dla Ciebie liczy? Już nawet nie można wziąć udziału w dyskusji na forum, by nie dostać etykietki?

Gość gość
Kobiety rozwinięte nie potrzebują Twoich pieniędzy. X Kobiety "rozwiniete" nie potrzebuja nikogo dlatego sa same!

Gość Maryyyś
11:56 a Ty w czym wystepujesz w domu? Garnitur z nienagannie zawiązanym krawatem? ;)) Niepowodzenia??? A domyslaj się dalej. Taaa .... szukam, pasywnie! ;) Owszem, jestem już "starą babą" ;) x 12:20 oby tu tylko etykietki dawali ;) Analizę całego życia i osobowosci Ci zrobią na podstawie 500 znaków ze spacjami ;))

Gość gość
up

Gość Maryyyś
11:59 a Ty w czym wystepujesz w domu? Garnitur z nienagannie zawiązanym krawatem? ;) Niepowodzenia???? A domyslaj się dalej. Taaa.... szukam, pasywnie! ;) Owszem jestem juz "stara baba" i dobrze mi z tym ;) x 12:20 Oby tylko etykietki tu dawali... Analizę całego życia, wlacznie z osobowością, Ci zrobią na podstawie 500 znaków ze spacjami ;))

Gość Maryyyś
Sorry, powtorzylam się. Jakieś opóźnienia w działaniu kafe.

Gość gość
Ale dlaczego wymagasz garnituru przecież on Ci nie kazał chodzić po domu w sukni balowej tylko w szpilkach. Szpilki mogą być nawet do szortow.

Gość gość
A ja zauważyłam że zazwyczaj bardzo brzydkie kobiety podkreślają jakiś to one są niezależne równe facetom i nie chcą ich kasy , a te " pasożyty " to najczęściej mile ładne dziewczyny , którym bazyle zazdroszczą , a dlaczego tak jest ? Bo na brzydką i tak nikt by nie lozyl kasy , więc taka sobie woli wmówić jaka ona równa i zaradna a o pięknej dziewczynie której się lepiej powiodło mówi ze pasożyt

Gość gość
18:51 zgadzam się

Gość gość
18:51 w sedno tylko kiedyś tego się nie nazywało "zaradnoscia " tylko brzydota i panny się umiały pogodzić z tym że bogaci biorą najlepsze szprychy za żony a brzydka musi orac, myslicie że z czego się wzięło przysłowie " z ładnej miski się nie najesz" , to właśnie jest o tym żeby brać brzydką bo brzydka będzie orac na dom a ładna tylko do ozdoby

Gość Maryyyś
18:40 szpilki w domu mogą być nawet do gołego tyłka, tak na dobrą sprawę ;) Wyrabac się można zdrowo ;) Garnitur - taka zaczepka ;) A poza tym "kazać" to nie - poprosić zawsze ;)