Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny pomózcie..problem z facetem.

Polecane posty

Gość gość

Prosze spojrzcie obiektywnie na tą sytuacje...bo nie wiem czy przesadzam...czy rzeczywiscie mam racje. Jestem z moim 3 lata. Ogolnie mamy bardzo dobry udany związek. On zawsze oddany, szczery, niby bardzo mnie kocha. Ostatnio troche sie posprzeczaliśmy. W tym czasie widzialam ze dodał swoja byla do znajomych. ( o której zawsze mowil z pogardą..ponieważ jak sie pozniej okazalo zwykła z niej materialista i szmata bo wyszla za maz za bogatego faceta o 40 lat starszego od niej i w dodatku ma z nim dziecko..w chwili obecnej chyba sa w seperacji). Pozniej przyznal mi sie ze z nia pisal, jednak kiedy poprosilam zeby pokazal mi o czym ( a mowil ze to nic takiego, tylko co slychac) to usunal wszytskie wiadomosci. Dla mnie jest to brak lojalności i szczerosci w zwiazku, wkoncu gdyby nie bylo nic tam niewygodnego dla niego to pokazałby te wiadomosci....co o tym myślicie?

Gość gość
up

Gość gość
Mysle, ze jest debilem... brac babe z dzieckiem? :O no chyba, ze leci na jej przyszly hajs... ;)

Gość gość
no wlasnie mowi tylko ze pisali, ze sobie popił i napisał do niej bo mysmy sie poklocili i chcial mi zrobic na zlosc....dziwne tylko ze usunal te wiadomosci jakby niewiadomo co tam było

Gość gość
Jego była wyszła za faceta i w dodatku ma z nim dziecko? To rzeczywiście szmata.