Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Długoletnie romanse

Polecane posty

bardo współczuję, ze padłaś ofiarą oszustwa zwykłego naciągacza. Mam nadzieję, ze już się z tego wyplątałaś. To oszust zwykły.....

Dnia 27.05.2018 o 18:50, Gość gość napisał:

Tak. Długo. Spotykamy się od dwóch lat. Jeśli zastanawiasz się czy przejść do reala, idź. Nie rezygnuj. Zyskasz, nic nie stracisz. Jestem kochankiem zamężnej kobiety a sam mam partnerkę. Ona nie zrezygnuje z niego, ani ja nie zrezygnuję z niej. Dlatego zamierzam mieć długoletni romans. Może kiedyś będzie nam dane być razem.

A czemu teraz nie chcecie razem być?

Dnia 27.05.2018 o 20:06, Gość gość napisał:

Ja miałem romans z młodszą o 14 lat kobietą i choć nie planowałem to zakochałem się w niej jak wariat, po roku przyznałem się żonie, rozwiodłem i jesteśmy razem, znalazłem w tej kobiecie wszystko czego szukałem i nie planuje więcej romansów. Z żoną nie mieliśmy dzieci wiec rozwód odbył się w miarę bezboleśnie

Nie żałujesz tej decyzji ?

Dnia 27.05.2018 o 20:06, Gość gość napisał:

Ja miałem romans z młodszą o 14 lat kobietą i choć nie planowałem to zakochałem się w niej jak wariat, po roku przyznałem się żonie, rozwiodłem i jesteśmy razem, znalazłem w tej kobiecie wszystko czego szukałem i nie planuje więcej romansów. Z żoną nie mieliśmy dzieci wiec rozwód odbył się w miarę bezboleśnie

Kiedyś poznałam kogoś wybuchło uczucie..trwało krótko bo się posypało u niego chciał się ze mną związać zabrakło mi odwagi czasami żałuję ...ech 😔 a tęsknię za nim bardzo 

15 godzin temu, Cyganka napisał:

Kiedyś poznałam kogoś wybuchło uczucie..trwało krótko bo się posypało u niego chciał się ze mną związać zabrakło mi odwagi czasami żałuję ...ech 😔 a tęsknię za nim bardzo 

Cyganki tak mają.

3 godziny temu, Znam alfabet na pamięć napisał:

Cyganki tak mają.

A ty jak masz 😛

Przelatujesz od a do zet..

Dnia 19.02.2021 o 20:28, Cyganka napisał:

U mnie podobnie. Wybuchło uczucie ale brak odwagi by odejść do innego 

Dnia 2.03.2021 o 08:38, Angel123456 napisał:

U mnie podobnie. Wybuchło uczucie ale brak odwagi by odejść do innego 

Nie tak prosto odejść gdy sa dzieci. Ciągle mam go w myślach i co zrobic? A wy macie kontakt ze soba? Czy skończyło sie

5 godzin temu, Cyganka napisał:

Nie tak prosto odejść gdy sa dzieci. Ciągle mam go w myślach i co zrobic? A wy macie kontakt ze soba? Czy skończyło sie

Chce z tym skończyć bo mam dosc.

47 minut temu, Angel123456 napisał:

Chce z tym skończyć bo mam dosc.

Czemu masz dosc?? Ja mam dosc ze ciągle siedzi mi w głowie ciężko  zapomnieć 

45 minut temu, marinero napisał:

Warto zauwazyc ze bardzo wiele kobiet na tym forum twierdzi ze czlowiek po to ma mozg aby go uzywal  a gdy  napotykaja na jakikolwiek srzeciw wpadaja w furie ...No! wiec czytam ....i zastanawiam sie jak to jest z tym posiadaniem mozgu ?! 

Powiem Ci coś, może nie powinnam, ale co tam? Anonimowo tu.

Panowie działają bardziej zwierzęco. Instynkt, chuć i gotowe. Panie.. I tu jest ambaras, wszystko zaczyna się w głowie... 

8 minut temu, .Kobietka napisał:

Powiem Ci coś, może nie powinnam, ale co tam? Anonimowo tu.

Panowie działają bardziej zwierzęco. Instynkt, chuć i gotowe. Panie.. I tu jest ambaras, wszystko zaczyna się w głowie... 

Sa różne sytuację życiowe 

6 minut temu, marinero napisał:

Dziekuje .Doceniam 🙂  ale to twoja prywatna opinia i nie do konca sluszna .Ja znam badania ktore mowi ze w tym wzgledzie niczym sie nie roznimy.Kazda decyzje podejmujemy pod wplywem emocji a dopiero potem uzasadniamy ja racjonalnie.Tak maja i kobiety i mezczyzni.Nie ma tu zadnych roznic.

Natomiast jesli chodzi o instynkt rozmnazania to masz racje.Facetom niewiele potrzeba aby byc gotowym , kobieta potrzebuje pamieci , wyobrazni i czasu.Stad zapewne przekonanie o waznej  roli mozgu  we wszystkich naszych decyzjach 🙂 ale okazuje sie ze nie jest tak do konca.TYlko w seksie ! 

Bardziej chodziło mi o to, że kobiety zazwyczaj do podjęcia czynności seksualnej potrzebują czegoś więcej niż chwilowego zachlyśnięcia się przedstawicielem płci przeciwnej. 

Przed chwilą, .Kobietka napisał:

Bardziej chodziło mi o to, że kobiety zazwyczaj do podjęcia czynności seksualnej potrzebują czegoś więcej niż chwilowego zachlyśnięcia się przedstawicielem płci przeciwnej.