Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie miałem dziewczyny bo jestem odludkiem, znalazła się chętna

Polecane posty

Gość gość

Tzn byla we mnie wcześniej zakochana inna ale byla z kimś wiec nic z tego nie wyszlo. Ona jest ładna, mądra, mogłaby mieć każdego. Ja nigdy się nie całowalem i nic z tych rzeczy, chociaż myślę że z tym bym nie mial klopotu. Bardziej się przejmuje tym o czym rozmawiać z kobietą, jak ją zabawiać. Jakieś rady?

Gość marawstala
No chyba o czymś juz rozmawialiscie? Najbardziej sprawdza sie tematyka o wszystkim i o niczym : ) tak myślę...

Gość gość
o wszystkim i o niczym? zanudzisz ją

Gość gość
też jestem odludkiem tyle że ja miałem dziewczyny ale spotkania na których nie było nic innego poza rozmawianiem to były dla mnie katorga, czekałem tylko aby już się rozejsc do domów, nie lubię rozmawiać i nie umiem i strasznie mnie to męczy jak muszę rozmawiać

Gość marawstala
gość dziś No to o czym w takim razie? Jak nie dowolność, czyli przeskakiwanie z tematu na temat : )

Gość gość
marudzenie o niczym to mordęga

Jeśli będziecie do siebie pasować wszystko samo pójdzie, nie będziesz musiał jej zabawiać. :) Spotykajcie się, gadajcie. Jeśli będzie niezręczna cisza, to się nie przejmuj... Trzeba się dopasować.

Gość marawstala
Nie chodzi o to byś stal sie gadula i trajkotal jak jakas przekupa : ) bo to zmeczy i Ciebie i odbiorcę

Gość marawstala
gość dziś Moze i tak, wiec cos konkretnego zaproponuj .)

Gość gość
Przecież będąc obok siebie nie trzeba cały czas rozmawiać, można czas zająć innymi wspólnymi czynnościami bądź chociażby czułosciami.Nie wierzę żeby ona była aż tak gadatliwa.

Gość gość
Jeśli ona Cię choć trochę zna i wie czego nie lubisz, nie będzie nalegała na ciągłą rozmowę.