Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna propozycja od koleżanki

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 18 lat, ona 15. Wczoraj gdy odprowadziłem ją pod dom będąc pijana powiedziała że chce uprawiać ze mną sex. Powiedziałem że się zastanowię i jak coś to spotkamy się u mnie. Myślałem że tak sobie walneła po pijaku ale dzisiaj napisała prosząc o odpowiedź i że chce aby to był ostry sex ze związywaniem jej włącznie. Prawdę mówiąc mógłbym to zrobić i to chętnie. Bardzo mi się podoba jest szczupła średniego wzrostu. Najbardziej podobają mi się jej stopy, są bardzo zadbane, smukłe z długimi palcami że jak chodziła u siebie po domu na boso to aż się podnieciłem. Pytanie tylko czy taki sex jest legalny? Teraz dużo mówi się o gwałtach i pedofilii

Gość gość
Ja bym ją brał bez zastanowienia. Później związał i ostro dymał tak jak chce. W razie czego masz SMS-a jako dowód

Gość gość
jak skończyła już te 15 lat, to możesz z nią uprawiać sex, skoro chce. Tylko nie zapomnij jej potem odwiązać :P

Gość gość
16:32 Że nie pomyślałem o SMS-ie. Chce abym ją owinął szarą taśmą od kostek po szyję i wtedy to zrobił. Już sama myśl jest podniecająca lecz dymać zamierzam ja powoli, trzeba pamiętać że jest drobna i delikatna zarówno fizycznie jak i psychicznie